18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
AdmirałFloty 2013-02-06, 1:14 53
To są dwa najlepsze tripy. A tak wogóle to do szałwi zaleca się palić w domu:P

JEBAĆ
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Zgłoś
KomentującyPanicz 2013-02-06, 1:57 3
up zaleca? Gdzie jest ta ulotka przy szałwi? Swoją drogą, najlepiej sprawdzc takie używki w lesie, zdala od ludności cywilnej, najwyżej jakis zbok lesny straci kutasa

JEBAC POLSKI SEJM!!!
Zgłoś
inwalida_umysłowy 2013-02-06, 2:55 1
Srogo upieczeni
Zgłoś
jarema007 2013-02-06, 4:43 2
Swoja droga po minie wygląda jak by się czuł w domu, tu patrz klatka.
Zgłoś
Shatter 2013-02-06, 5:33 9
Pragnę z tego miejsca złożyć podziękowania dla tych mentalnych ameb gdyż ich filmiki stały się SUPER argumentem za delegalizacją salvi.
Zdychajcie jebane kurwy.

"Sadistic polski 4chan tylko w lepszym stylu i złożony z mądrzejszych ludzi"
"Ale naszego papiesa wielkiego pedofila to ty szanuj czo?!"
"Prawicowcy to podludzie"
"Kibice = Zwierzęta"
Zgłoś
androgenius 2013-02-06, 6:47 11
Salvia, grzyby, bieluń, kwasiwo tylko w plenerze. Wszelkie wytwory współczesnej techniki jedynie niszczą wrażenia i mogą być przyczyną kiepskich podróży. Jak już podłączać się do wszechświata to tylko w otoczeniu spokojnej natury.

Poza tym szałwia nie dla czarnuchów, żeby ogarniać doznania trzeba mieć trochę wiedzy i intelektu, inaczej jak na filmie, czarnuch się wystresił, że go zamknęli. Powinni zamknąć, swoją drogą. Przecież jest winny.

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Zgłoś
dumad 2013-02-06, 7:58 6
no to gimbusy po powrocie ze szkoły zapierdolą mamusi szałwię z kuchni i będzie odloooot

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
Carollo 2013-02-06, 11:34 33
Powiem tak, kiedyś kilka lat temu jak jeszcze szałwia wieszcza była legalna skusiłem się na ten specyfik dwukrotnie, raz ze znajomymi (większa grupa ludzi) i raz tylko z kolegą. Ze znajomymi nie było praktycznie żadnego efektu, bo ciągłe rozpraszanie przeszkadza w takim czymś, ale za to jak paliłem to ze znajomym efekt był powalający, pierwszy raz w życiu miałem taki sen na jawie. Byłem wyłączony ze świata, widziałem rzeczy które trudno pojąć, nie mogłem się odezwać ani słowem. Najlepsze było w tym to, że wyszedłem ze swojego ciała (ciężko to pewnie brzmi dla ludzi, którzy nigdy niczego nie próbowali i odwiedzą ten temat żeby go tylko hejtować), widziałem siebie siedzącego na kanapie a sam chodziłem sobie po domu. Polecam wszystkim bo czas trwania to max 10 min. Zaraz pewnie prawdziwi sadyści (na wiecznym kacu) nazwą mnie gimbusem. Uwaga! Do hejtowania, gotowi, start!
Zgłoś
losvitos 2013-02-06, 11:45 31
Halucynacje, hemoglobina, taka sytuacja.
Zgłoś
Raar 2013-02-06, 11:59
Tak mi się skojarzyło:
Zgłoś
Emer88 2013-02-06, 12:01
Wypaliłem tego gówna trochę ... nie polecam nie wprawionym.

Żebyś Kur...wo zmierzła !!!
Zgłoś
DiesIrae 2013-02-06, 12:13 5
Jarałem szałwie w Norwegii, siedzieliśmy z typami i oglądaliśmy jakiś film. W pewnym momencie jeden poszedł po szufelkę i zaczął zamiatać napisy końcowe z pod telewizora. Tak przynajmniej twierdziła jego dziewczyna, ja w tym czasie błąkałem się gdzieś poza granicami wszechświata

You must die I alone am best
Zgłoś
matrixadam 2013-02-06, 12:14
Nie spalisz się szałwią. Szałwią można się tylko zapie***lić. Nie polecam nikomu. Najgorzej jest jak się wbije slow motion.

Dziękuję bardzo
Zgłoś
s................r 2013-02-06, 12:17
Wiedziałem, że czarny + szałwia = odłosy zwierząt księgi dżungli
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów