Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a no wtedy gdy zaczną leczyć homoseksualistów
Już były czasy, kiedy próbowano "leczyć" homoseksualistów i jest to niechlubny rozdział historii psychologii, z którego żaden normalny terapeuta nie jest dumny. W najnowszych ICD i DSM na szczęście nie ma już orientacji seksualnej rozumianej jako choroby, więc homoseksualistów to można leczyć, ale co najwyżej z raka i innych prawdziwych dolegliwosci
Tak samo, jak osoby heteroseksualne.
Homofobię za to można i bezwzględnie trzeba leczyć.
Co mnie to obchodzi , mieszkam sobie spokojnie na zabobonnym Podlasiu.
Jaki ten ukraiński podobny do polskiego.
oni tam na ogół jak coś zabijają to wszytko opierdzielą, a u nas ile się marnuje podrobów bo ludzie nie jedzą tego, kiedyś jak nie było tak mięsa albo było drogie to wszystko szło, ogony, płuca, nerki, ozory a teraz na karmę dla psów
Właśnie dlatego kraje trzeciego świata są krajami trzeciego świata. Religia i inne zabobony tak ryją mózgi, że nie ma w głowach miejsca na samorozwój i patrzenie na świat jakim jest naprawdę.
Co ma do tego religia? Jestem wierzącym Polakiem, nie jakimś brudem z kraju trzeciego świata i mózg mam na swoim miejscu, w dodatku jestem niepełnosprawny i doskonale sobie radzę. Jak urodziłeś się debilem to debilem pozostaniesz, bez względu na to, czy stoi za Tobą jakaś religia, czy jesteś oświeconym ateistą.
Już były czasy, kiedy próbowano "leczyć" homoseksualistów i jest to niechlubny rozdział historii psychologii, z którego żaden normalny terapeuta nie jest dumny. W najnowszych ICD i DSM na szczęście nie ma już orientacji seksualnej rozumianej jako choroby, więc homoseksualistów to można leczyć, ale co najwyżej z raka i innych prawdziwych dolegliwosci
Tak samo, jak osoby heteroseksualne.
Homofobię za to można i bezwzględnie trzeba leczyć.
Leczyć to trzeba Ciebie. Lubisz anal w swoją stronę to Twoja sprawa, ale nie uzewnętrzniaj z tym wśród normalnych ludzi
Tak skojarzyło mi się jak gdzieś wilków wybili kapkę, a później odbijało się to tak, że jeleni czy innych rogatych było za dużo, a te wycierały poroża o drzewa i te drzewa rozpierdalały, albo coś pokręciłem, ale była taka zależność.
Ciekawe co robią z tymi zwierzętami później, gniją sobie, czy na obiadek? Jeżeli na obiadek to jaka w tym ofiara w zasadzie
Właśnie dlatego kraje trzeciego świata są krajami trzeciego świata. Religia i inne zabobony tak ryją mózgi, że nie ma w głowach miejsca na samorozwój i patrzenie na świat jakim jest naprawdę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów