Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co mnie to obchodzi , mieszkam sobie spokojnie na zabobonnym Podlasiu. Nie ma tu ciapakow, murzynów, niebezpiecznych zwierząt, powodzi, mało jest pedalow jednym słowem raj. Czekam tylko, aż PO przejmie władzę żeby ściągnęli do Wawy trochę multikulti, bo te zero zamachów w Polsce to taki ciemnogród, że aż wstyd
Byłem niedawno w kreskach wschodnich i widziałem ten wasz raj. Walace się chaty kryte słoma. Sranie w slawojce. Przy każdym sklepie wyglądającym jak za komuny hordy zaszczanych lumpow pijacych jabole z gwinta. Ziemia obiecana.
Leczyć to trzeba Ciebie. Lubisz anal w swoją stronę to Twoja sprawa, ale nie uzewnętrzniaj z tym wśród normalnych ludzi
I mam rozumieć, że taką rzetelną i nieomylną diagnozę stawiasz na podstawie mojego poparcia dla osób homoseksualnych?
Widać jaki z Ciebie "normalny" człowiek
PS: Ja też jestem osobą wierzącą, na dodatek heteroseksualnej orientacji, ale do katozjeba mi daleko
Właśnie dlatego kraje trzeciego świata są krajami trzeciego świata. Religia i inne zabobony tak ryją mózgi, że nie ma w głowach miejsca na samorozwój i patrzenie na świat jakim jest naprawdę.
No ciekawe ile miejsca na samorozwój w głowie mieli czerwonoarmiści w ateistycznym ZSRR. Przymusowy ateizm dał im możliwość poszerzenia horyzontów o gwałty, kradzieże i stawanie się mięsem armatnim . To były dopiero warunki do samorozwoju.
Właśnie dlatego kraje trzeciego świata są krajami trzeciego świata. Religia i inne zabobony tak ryją mózgi, że nie ma w głowach miejsca na samorozwój i patrzenie na świat jakim jest naprawdę.
Patrzcie jaki mądry! A jaki jest świat NA PRAWDĘ?
I znów muszę wejść w temat aby przyznać piwo
Prawda jest taka, że jak na ciapate standardy to i tak humanitarnie się z tymi zwierzętami obchodzą. Jedno machnięcie jest lepsze niż wykrwawianie się w Halal - rzeźni. Inna sprawa, że zabijanie zwierząt jako ofiary religijnej to tak potworne zacofanie że głowa mała...
Co Ty gadasz... Robiłem jako rzeźnik.. i wiesz co? Zwierzęta w uboju rytualnym faktycznie odczuwają mniejszy stres ( nie, nie jestem żydem ani ciapuchem) po prostu żyjemy w takiej kulturze gdzie spożywa się mięso masowo więc ubój rytualny byłby tylko opóźnieniem produkcji... Sad but true
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów