📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@UP
Tylko przed wypadnięciem mleczaków.
Tylko przed wypadnięciem mleczaków.
wypas... teraz już wiem gdzie mi się zmieściły
to pewnie u rekinów takie ząbki cały czas w szczęce siedżą
Wypas....!!
Wypas....!!
Każde dziecko ma na czole numery seryjne ?
nie każde a tylko te z Auschwitz
nie każde a tylko te z Auschwitz
Wicius chłopie miałbyś krate browarów za ten komentarz no ale to tylko świat wirtualny.....ale i tak mnie rozjebałeś
@Prank
mleczne jak ch*j mają korzenie, które zaczynają ulegać resorpcji, czyli "zanikać", na ok 1rok przed wymianą zębów.
U tego dzieciaka, który pewnie miał coś około 6 lat (bo ma tylko stałe siekacze dolne póki co), widać, ze w górnych siekaczach, które są następne do wymiany na stałe, już zanikły korzenie, i wlasciwie zostały same korony zębów.
mleczne jak ch*j mają korzenie, które zaczynają ulegać resorpcji, czyli "zanikać", na ok 1rok przed wymianą zębów.
U tego dzieciaka, który pewnie miał coś około 6 lat (bo ma tylko stałe siekacze dolne póki co), widać, ze w górnych siekaczach, które są następne do wymiany na stałe, już zanikły korzenie, i wlasciwie zostały same korony zębów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów