Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
abc21 2014-02-22, 8:55
"kurwa" jest słowo

"Janek ja cię szukałem" to jest całe zdanie

"Janku, já jsem tě šukal" - Janećku ja ciebie jebałem

Oglądaj różnicę...

Edit: když čech slyší "Janek ja cię szukałem", tak slyší půlhlásku, slyší nosové "e", slyší měkké "ť" a tvrdé "š" --> nic z toho čeština nemá !!
Zgłoś
Sikorka123 2014-02-22, 10:41
Polski jest dla nich smieszny ?? To ciekawi mnie jaki byłby odbiór tej komedii w kinie jak by ją u nas w języku czeskim puścili:
youtube.com/watch?v=cEfp7fiSC44
Zgłoś
pemb 2014-02-22, 11:02
Patik-somatik kurva.
Zgłoś
Catacombe 2014-02-22, 12:03
Nie ma jeszcze bólu dupy, jak ktokowiek śmiał stwierdzić że śmieszy go język polski?

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
Nutzz 2014-02-22, 12:34
Dobrutro napisał/a:

Taki z Ciebie językoznawca jak z koziej dupy trąbka. Język polski jest najbardziej zniekształconym z słowiańskich języków pełny zapożyczeń. Zaczynając od języka łacińskiego, hebrajskiego, niemieckiego, włoskiego, francuskiego, tureckiego, czy nawet węgierskiego. A obecnie angielskiego. Które to słowa wypierają coraz bardziej ostatnie zalążki słowiańskości w naszej mowie.

Zanim zaczniesz pierdolić głupoty, idź poczytaj sobie ruskie dokumenty z XIII-XIV wieku. Bliżej temu językowi do obecnego polskiego niż do rosyjskiego. Z bałkańskimi językami jest tak samo.
Zgłoś
Sithios 2014-02-22, 14:37
raza napisał/a:

Terminator to terminator. W Polsce pierwsze tłumaczenie zakładało zmianę tytułu na Elektryczny morderca, ale całe szczęście od tego odstąpiono. Jak ktoś wieży w te dziwne wyliczanki rzekomo czeskich słów to po prostu jest debilem.

Debilem to Ty jesteś, bo nie potrafisz nawet poprawnie napisać słowa wierzy. Zresztą to nie są "wyliczanki" czeskich słów. Jeśli już to będą to rzekome tłumaczenia, a nie wyliczanki.
Zgłoś
O................l 2014-02-22, 14:48
monopolowy - zapodajka
ministerstwo spraw zagranicznych - ministro moczary bubelhadesu
Zgłoś
Mieczyk_ 2014-02-22, 17:40
bziktheblue napisał/a:

Wiewiórka - drewnokocur.

raczej veverka
Zgłoś
Riva 2014-02-23, 6:12
Gołąb-dachowyj osraniec

Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill me
Miej na wszystko wyjebane, a będzie Ci dane
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów