18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 40 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Roszp 2012-05-29, 0:07
Jak w dniu świra: Idź pan srać ze swoim psem pod swój dom.
Widać skąd się inspiracja wzięła.
Zgłoś
pakicito 2012-05-29, 7:24 1
zara będzie "nie znamy języka", więc proszę:
Chodźcie srać, z waszym psem, przed wasz dom.
Zgłoś
MrWicked 2012-05-29, 12:39 1
pakicito napisał/a:

zara będzie "nie znamy języka", więc proszę:
Chodźcie srać, z waszym psem, przed wasz dom.

Chodźcie czy idźcie? Bo to kurewska różnica.
Zgłoś
klema 2012-05-29, 12:41 1
@up
Przetłumaczył jak umiał. Chodźcie w odniesieniu do przyszłości i powtarzającego się srania pod Twoją klatką, a idźcie jako do najbliższego. Tak więc jeden chuj jak dla mnie.
Zgłoś
Dildowagins 2012-05-29, 12:46
Kurwa jak mnie takie coś denerwuje ludzie, którzy psów nie maja stawiają te pierdolone tabliczki jakby te gówna były wielkości gówien krów i jebały jak cały oczyszczalnia ścieków. Chuj wam w serce!
Zgłoś
terkrol1 2012-05-29, 12:51
Chuj srającym psom w du...

a może jednak nie
Zgłoś
werther 2012-05-29, 12:57 3
Libertinus napisał/a:

Kurwa jak mnie takie coś denerwuje ludzie, którzy psów nie maja stawiają te pierdolone tabliczki jakby te gówna były wielkości gówien krów i jebały jak cały oczyszczalnia ścieków.

Widać, że nie musiałeś dzieciom z butów psiego gówna patykiem wyskrobywać, smród straszliwy.

Cytat:

Chuj wam w serce!

Tobie też terefere i psie gówna z okolicy
Zgłoś
helix 2012-05-29, 14:49
lkiedys to bylo w takim pismie i te zdjecia byly wg niego na wegrzech robione.
Zgłoś
Teddy Bear 2012-05-29, 14:52
Popieram! Jeżeli chce mieć psa to każdy człowiek o minimum inteligencji rozumie, że po tym psu należy sprzątać. Jest 21 wiek. Ile jeszcze trzeba czasu by ludzie się tego w końcu nauczyli? W ogóle uświadomcie sobie ten absurd, wy pomyleni trawnikowi wyprowadzacze psów. Zasrywacie nam pole do normalnej egzystencji. Nie można przejść po trawniku bo mina co krok, dzieci trzeba pilnować żeby nie na trawnik bo zaraz wejdzie. Możesz mi się śmiać w twarz i dalej wyprowadzać swojego psa ale publicznie Ci oświadczam, że jesteś debilem, nie potrafisz żyć w społeczeństwie i wypierdalaj na kaukaz... Tam Twój pies może srać nawet na Twoją głowę. Tak poza tym to bardzo lubię psy.
Zgłoś
Shymeq 2012-05-29, 18:07
Normalnie jak w dniu Świra ".. a sram jak pani pies"
Zgłoś
Bridgwater88 2012-05-29, 19:37
to bylo pierwsze zdjecie jakie widzialem na moim kompjuterze...14 lat temu jak nie lepiej
Zgłoś
kothletino 2012-05-30, 15:48
odruchowo udałem się na translejta :/
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem