Zamiast pisać "sprzątaj po swoim psie", można napisać tak.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak w dniu świra: Idź pan srać ze swoim psem pod swój dom.
Widać skąd się inspiracja wzięła.
Widać skąd się inspiracja wzięła.
zara będzie "nie znamy języka", więc proszę:
Chodźcie srać, z waszym psem, przed wasz dom.
pakicito napisał/a:
zara będzie "nie znamy języka", więc proszę:
Chodźcie czy idźcie? Bo to kurewska różnica.
@up
Przetłumaczył jak umiał. Chodźcie w odniesieniu do przyszłości i powtarzającego się srania pod Twoją klatką, a idźcie jako do najbliższego. Tak więc jeden chuj jak dla mnie.
Przetłumaczył jak umiał. Chodźcie w odniesieniu do przyszłości i powtarzającego się srania pod Twoją klatką, a idźcie jako do najbliższego. Tak więc jeden chuj jak dla mnie.
Kurwa jak mnie takie coś denerwuje ludzie, którzy psów nie maja stawiają te pierdolone tabliczki jakby te gówna były wielkości gówien krów i jebały jak cały oczyszczalnia ścieków. Chuj wam w serce!
Libertinus napisał/a:
Kurwa jak mnie takie coś denerwuje ludzie, którzy psów nie maja stawiają te pierdolone tabliczki jakby te gówna były wielkości gówien krów i jebały jak cały oczyszczalnia ścieków.
Widać, że nie musiałeś dzieciom z butów psiego gówna patykiem wyskrobywać, smród straszliwy.
Cytat:
Chuj wam w serce!
Tobie też terefere i psie gówna z okolicy
lkiedys to bylo w takim pismie i te zdjecia byly wg niego na wegrzech robione.
Popieram! Jeżeli chce mieć psa to każdy człowiek o minimum inteligencji rozumie, że po tym psu należy sprzątać. Jest 21 wiek. Ile jeszcze trzeba czasu by ludzie się tego w końcu nauczyli? W ogóle uświadomcie sobie ten absurd, wy pomyleni trawnikowi wyprowadzacze psów. Zasrywacie nam pole do normalnej egzystencji. Nie można przejść po trawniku bo mina co krok, dzieci trzeba pilnować żeby nie na trawnik bo zaraz wejdzie. Możesz mi się śmiać w twarz i dalej wyprowadzać swojego psa ale publicznie Ci oświadczam, że jesteś debilem, nie potrafisz żyć w społeczeństwie i wypierdalaj na kaukaz... Tam Twój pies może srać nawet na Twoją głowę. Tak poza tym to bardzo lubię psy.
to bylo pierwsze zdjecie jakie widzialem na moim kompjuterze...14 lat temu jak nie lepiej
odruchowo udałem się na translejta :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów