📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
tfujdiler napisał/a:
Mi to wygląda na Francję w tle też słychać żabojada
Tępym ćwokom często "cos wygląda" albo "wydaje sie".
Na przykład jak stary zapina cię w nocy pod kołdrą, to tez "wydaje ci sie" ze robi to z miłości
Nie przepadam z ciapakami, ale akurat Kurdowie są najspokojniejsi, wierzą w ten swój islam z dystansem. Na filmiku napewno nie chodziło o islam, a o tereny . I jedni i drudzy są uje bani w handlu kradzionymi rzeczami, dragami, wymuszeniami, handlu niewolnikam itd. Czeczenów i gruzinów wręcz nie nawidzę , są w chuj nieprzewidywalni .Nie widziałem czeczena ,który miałby własna budę z żarciem, ogólnie legalny biznes( na emigracji oczywiście).
@up miałem do czynienia z Gruzji nami pracującymi w Polsce na budowlan ce
Bardzo terytorialni i konfliktowi ludzie noszący przy sobie nóż - co ich odróżnialo od reszty
A gdy z nimi pogadasz - takie ukry kielbiewelbie ale wolę ukra niz Gruzina bo to jednak są muzulmany w busie woza ikone i koran
Bardzo terytorialni i konfliktowi ludzie noszący przy sobie nóż - co ich odróżnialo od reszty
A gdy z nimi pogadasz - takie ukry kielbiewelbie ale wolę ukra niz Gruzina bo to jednak są muzulmany w busie woza ikone i koran
kooloo napisał/a:
Romowie to lud wedrowny
Po pierwsze; nie romowie tylko cyganie.
Po drugie; nie wędrowny, a spierdolony. Wyjebany nawet z Indii.
Językami urzędowymi są u nich holenderski, oraz niemiecki
To jeszcze dodaj, że ni ma języka holenderskiego, jest niderlandzki.
Rozjebie napisał/a:
Tępym ćwokom często "cos wygląda" albo "wydaje sie".
Na przykład jak stary zapina cię w nocy pod kołdrą, to tez "wydaje ci sie" ze robi to z miłości
tak jak twojemu staremu wydawało się że rucha kobietę, a wyjebał kozę
Rozjebie napisał/a:
Widzę, że z tatą łączą cię bliskie stosunki wiedz że nie każdy w domu ma tak jak ty - 33 lata i mieszkać z tatą wstyd , poproś tatę żeby np co środę wyruchał cie w ryj zanim wypadnie ci jelito
Którzy to inżynierowie, bo nie wiem komu kibicować?
Tam nie ma inżynierów, sami lekarze i prawnicy.
Taaa... Masz pojęcie, nie ma co. Gruzini to prawie w 90 procentach wyznawcy zdechłego żydka.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów