📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Raz za małolata miałem podobną akcję. Jak się pozbierałem i doszedłem do kuchni matka
cały czas snuła opierdol. Ja opierając się o lodówkę odparłem jej w te słowa: Zostawcie mnie chuje, idę do domu. Matka mi to rano opowiedziała. Ech... stare, dobre czasy.
cały czas snuła opierdol. Ja opierając się o lodówkę odparłem jej w te słowa: Zostawcie mnie chuje, idę do domu. Matka mi to rano opowiedziała. Ech... stare, dobre czasy.
Też tak kiedyś odstawiliśmy kolegę z osiedla, zadzwoniliśmy dzwonkiem i poszliśmy. Potem przez miesiąc się jego matce nie pokazywaliśmy na oczy.
szaman1991 napisał/a:
zawsze szanowałam ludzi którzy dbają o kogoś z ich paczki co jak się napierdoli to grzecznie odstawią go do chociaż pod drzwi domuTeż tak kiedyś odstawiliśmy kolegę z osiedla, zadzwoniliśmy dzwonkiem i poszliśmy. Potem przez miesiąc się jego matce nie pokazywaliśmy na oczy.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
zawsze szanowałam ludzi którzy dbają o kogoś z ich paczki co jak się napierdoli to grzecznie odstawią go do chociaż pod drzwi domu
Ale jednak wypadaloby poczekać az ten najebany kumpel otworzy chociaż drzwi do domu
Biedna księżniczka odstawiona pod dom. Już ja bym się nią zaopiekował
Tak baj de łej to prawdziwy facet nawet jak litra ojebie to do domu trafi a królewna się tylko zarzyga i czeka bez świadomości na zbawienie.
Tak baj de łej to prawdziwy facet nawet jak litra ojebie to do domu trafi a królewna się tylko zarzyga i czeka bez świadomości na zbawienie.
Tudeski napisał/a:
Ale jednak wypadaloby poczekać az ten najebany kumpel otworzy chociaż drzwi do domu
Haha, w sedno. Ostatnio z kumplem tak się najebaliśmy, że nie potrafił wstukać kodu na klatkę. Odprowadziłem pod drzwi, włożył już klucz w drzwi, no to ja mówię, że idę. Rano mnie pyta, co się wczoraj odjebało, bo obudził się na klatce cały zażygany... A mogłem poczekać te pierdolone 30 sekund aż się wtoczy do domu... Jestem chujĘ.
MEGAromek napisał/a:
matko bosko dlatego właśnie wolę mieć syna, niż córkę. Syn najwyżej po pijaku zdemoluje całe miasto, ew. kogoś pobije (...)
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
A 3 h wcześniej obciągała czarne kutasy
Kto nigdy nie wracał podobnie do domu niech pierwszy rzuci kamień
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów