Co przerażało ludzi kilkaset lat temu? Czy mocno różnili się od nas? Zapraszam w podróż do King's Landing... tfu... do Dubrownika.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Hajs musi się zgadzać, zero piw i główna? trochę przypomina mi to sytuację z filmu Richie Rich w którym to tytułowy bohater w pewnym momencie płacił rówieśnikom za to żeby się z nim kolegowali.
Kurła już chyba 5 raz ignoruje tego pedryla i znowu wyskakuje jak fenix z gówna
Znow wciaka konto w Milenium?
@upy
Bo nie da sie tego waginosceptyka ignorować. Tak jak tego drugiego z maturabzdura.
To są platne tematy i dlatego lecą na główną z automatu. Możesz ignorować pojedynczy temat ale nie wszystkie z automatu.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Bo nie da sie tego waginosceptyka ignorować. Tak jak tego drugiego z maturabzdura.
To są platne tematy i dlatego lecą na główną z automatu. Możesz ignorować pojedynczy temat ale nie wszystkie z automatu.
Ja się niczego nie boję.
krasnal_hałabała napisał/a:
Hajs musi się zgadzać, zero piw i główna? trochę przypomina mi to sytuację z filmu Richie Rich w którym to tytułowy bohater w pewnym momencie płacił rówieśnikom za to żeby się z nim kolegowali.
Niby tak, ale Polimaty mają bardzo wysoki poziom. Co innego ta nieszczęsna matura to bzdura, gdzie rzeczywiście jest żenująco.
Lewackie pierdolonie od tej kurwy z milenium
Więcej czasu tracicie na te komentarze... wystarczy zjechać trochę w dół i już nie ma polimatów. Każdy z was pewnie ma AdBlocka to na czym ma portal zarabiać na siebie?
Dla mnie gość nie istnieje. Jebana lewicowa kurwa, stawiająca komunistkę Szymborską jako autorytet moralny.
Lwak i huj z nim.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
Lwak i huj z nim.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów