to jest chore, ten cały system ;/ Masakra... Ja gdy wyjechałem do Wielkiej Brytanii to od tej pory nie ogladam TV (chyba że Euro i inne sporotwe wydarzenia), wszystkiego doszukiwałem sie w internecie i gdy kiedyś, pewnego razu porównałem newsy z Tv i z internetu to była duża różnica... W tv karmia nas kurwa bzdurami i gównem... bez kitu wszystkiego sie dowiesz z internetu, korzystniej dla każdego. Nigdy kurwa nie dowiedziałbym sie o Zielonej Ksiedze Kadaffiego, w tv leciało w koło że to był terrorysta i skurwysyn... a że USA, Rosja i Nato to takie piękne... Nigdy bym się nie dowiedział że może dla nas Polski lepiej byłoby (może) współpracować z niemcami jak kurwa z ZSRR, bo po II wojnie to kurwa 40 lat komuny i biedy... Nigdy bym sie nie dowiedział się że Kennedy chciał zlikiwodwać korupcje w rządzie USA i wprowdzaić pokrycie dla dolara w postaci srebra... Nigdy nie dowiedziałbym sie o sprawie Smoleńska że to kurwa zamach stanu był... Nigdy bym sie nie dowiedział ze w POlsce chcą wprowdzaic podatek katastralny... nigdy, ale to przenigdy nie dowiedziałbym sie że POlska staje się państwem policyjnym (duże ilości jednostek wojsowych sa likwidowane), a liczba policjantow przerasta liczbę żołnierzy... nigdy bym sie nie dowiedział że UE i NATO to dwie kurwy, które nas mieszają jak cukier w herbacie... wszystko dzieki naszemu kochanemu internecikowi.
Ps. dla mnie jest to kurwa śmieszne że wszędzie (UE) trzeba płacić jebany podatek na radio i TV, bzdura jak chuj !
Pozdro dla kumatych i jebac węszące kurwy
ad. w sparwie współpracy z Niemcami... musielbyśmy oddać Prusy ;P ;/ ale jak Hitler zapewniał, Polacy by mieli darmowy dostęp do morza i Zalewu... a także ochornę od Adolfa
poczytajcie na temat tego naprawde polecam. A ruscy nas dymali i dalej to robia...