18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
bercisko 2020-11-30, 13:36 1
Nowa kategoria : MMW - Mokre Motopizdy Wołowe
Zgłoś
de_Sade 2020-11-30, 14:04 4
Jak ten drugi dołączył, to całkiem sprawnie im poszło. Nie ma reszty filmiku, ale sądząc po ogarnięciu zaprezentowanym w tym krótkim fragmencie, będzie im potrzebna pomoc w odnalezieniu skutera. Proszem

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
leksio 2020-11-30, 14:26 1
Jednak stary miał racje jak mi powtarzał, żebym zawsze płynął pod prąd bo z prądem płyną tylko śmieci
Zgłoś
DużyKutas 2020-11-30, 14:29
de_Sade napisał/a:

Jak ten drugi dołączył, to całkiem sprawnie im poszło. Nie ma reszty filmiku, ale sądząc po ogarnięciu zaprezentowanym w tym krótkim fragmencie, będzie im potrzebna pomoc w odnalezieniu skutera. Proszem

Nie powinieneś być teraz na proteście?
Zgłoś
j................p 2020-11-30, 17:17
chuj ze te enduro sa wiecej warte niz cale twoje chujowe zycie
Zgłoś
choppers 2020-11-30, 17:22 1
Co jak co.. ale kumpel co wskoczy bez wahania za tobą do wody to dobra rzecz.
Zgłoś
Halman 2020-11-30, 17:24 2
jebacwykop napisał/a:

chuj ze te enduro sa wiecej warte niz cale twoje chujowe zycie

w takim razie w chuj zapłacili za to by inni mieli z nich bekę zupełnie za darmo...
Zgłoś
de_Sade 2020-11-30, 18:32 1
DużyKutas napisał/a:

Nie powinieneś być teraz na proteście?

Po chuja, jak mogę tym kierować z chałupy?

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
35i 2020-11-30, 19:10 1
Ta ścieżka dźwiękowa, to czysta profanacja klasyki.
Zgłoś
S_Z_A_L_O_N_Y 2020-11-30, 19:40
Jak dla mnie to oni pojechali nad rzekę umyć motory z błota, a przy okazji kombinezony bo już przepocone.
Zgłoś
przemo3251 2020-11-30, 23:30 1
wyłowi, osuszy i będą działać.
Zgłoś
EkspertZa2.50 2020-12-01, 8:07
de_Sade napisał/a:

Gdzieś na yt widziałem to nagranie i nic ciekawego. Dalej rzeka robi się płytka.
ps. ten sukuterek jest więcej wart niż ty masz zdolności kredytowej
Zgłoś
p................k 2020-12-01, 21:11
I teraz rozbieraj cały silnik i składaj od podstaw nie wspominając o wiązkach elektrycznych
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów