📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Jak ten drugi dołączył, to całkiem sprawnie im poszło. Nie ma reszty filmiku, ale sądząc po ogarnięciu zaprezentowanym w tym krótkim fragmencie, będzie im potrzebna pomoc w odnalezieniu skutera. Proszem
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Jak ten drugi dołączył, to całkiem sprawnie im poszło. Nie ma reszty filmiku, ale sądząc po ogarnięciu zaprezentowanym w tym krótkim fragmencie, będzie im potrzebna pomoc w odnalezieniu skutera. Proszem
Nie powinieneś być teraz na proteście?
chuj ze te enduro sa wiecej warte niz cale twoje chujowe zycie
Co jak co.. ale kumpel co wskoczy bez wahania za tobą do wody to dobra rzecz.
jebacwykop napisał/a:
chuj ze te enduro sa wiecej warte niz cale twoje chujowe zycie
w takim razie w chuj zapłacili za to by inni mieli z nich bekę zupełnie za darmo...
DużyKutas napisał/a:
Nie powinieneś być teraz na proteście?
Po chuja, jak mogę tym kierować z chałupy?
de_Sade napisał/a:
Gdzieś na yt widziałem to nagranie i nic ciekawego. Dalej rzeka robi się płytka.
ps. ten sukuterek jest więcej wart niż ty masz zdolności kredytowej
I teraz rozbieraj cały silnik i składaj od podstaw nie wspominając o wiązkach elektrycznych
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów