📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Drętwe jak pała bęgowskiego
Chuj wie, czy to product placement Citroëna, czy abstrachuj kupił sobie nowy samochód....
Abstrahując od chujów, chuj z nimi, pewnie dostali za darmo, bo w Citroënie wiedzą, że w chuj wyświetleń chujki będą miały.
Tak, "ë"ma was wkurwić
Abstrahując od chujów, chuj z nimi, pewnie dostali za darmo, bo w Citroënie wiedzą, że w chuj wyświetleń chujki będą miały.
Tak, "ë"ma was wkurwić
Abstrachuje moim zdaniem zawsze było gównem. O niebo lepsze było Piątek The Series i wywody Dakanna nt. otaczającego nas świata, które jednak były trafne.
Reklama Citroena, nic poza tym. Tu chyba tego nie powinno być.
@e555
No takiego citroena to wątpię by któryś z nich kupił, przecież to jest prawie tak brzydkie jak multipla
No takiego citroena to wątpię by któryś z nich kupił, przecież to jest prawie tak brzydkie jak multipla
e555 napisał/a:
Chuj wie, czy to product placement Citroëna, czy abstrachuj kupił sobie nowy samochód....
Tak, "ë"ma was wkurwić
Co by nie było, jakiś czas temu nakręcili filmik dla Gillette i opisywali jakie te brody są do chrzanu i w ogóle a teraz jeden z nich ma szczotę na ryju więc hipokryzja i komercja w chuj, jest nadzieja że za kilka odcinków pokażą się w swoich polonezach
ten leszcz po lewej klate kurwa goli czy mi się wydaje, ja pierdolę leci odrazu od cipy w górę zapewne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów