18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Abstrachuje mówią, czego nie mówią nauczyciele, czyli coś co zainteresuje większość społeczeństwa sadola chodządzą do gimnazjum.

Nie było nie ma chuja, siedze w necie 24/7 i cały czas czuwam, żeby nikt mi nie podpierdolił tematu

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
konrad_n 2013-06-24, 19:49 2
nauczyciele to wredne kurwy
Zgłoś
BananKiszony 2013-06-24, 21:41 46
konrad_n napisał/a:

Się popisałeeś...
Zgłoś
MorszczuK88 2013-06-24, 21:44
konrad_n napisał/a:

jesteś u pani od przyry!
Zgłoś
marmar 2013-06-24, 21:50 1
A może chodzyńdzyń? Kurwa, nie mam pytań.
Zgłoś
mirzzo 2013-06-24, 21:54
Moja nauczycielka ciągle powtarzała że jesteśmy najlepsza klasą w szkole

hmmm.... juz nie uczy:/
Zgłoś
BIOSmaster 2013-06-24, 21:58 5
jutub zamula coś dzisiejszego romantycznego wieczoru

"Kobieta jest jak kartka papieru. Anioł pisze z jednej strony, diabeł z drugiej, papier przebija, słowa się mieszają i robi się bigosik, którego nie można ani przeczytać, ani strawić."
Zgłoś
IksDe 2013-06-24, 22:00 9
Cytat:

coś co zainteresuje większość społeczeństwa sadola chodządzą do gimnazjum.

Wrzucający jest tu idealnym przykładem
Zgłoś
mowbray 2013-06-24, 22:02
Te łajdaki z TVNu?
Zgłoś
SadystycznyRoman 2013-06-24, 22:04
IksDe, masz piwko, za ciekawą, lecz nietrafną uwagę, ja to wrzuciłem, bo lubię dumę z siebie, kiedy widzę swój materiał na głównej.

Księciuniu, dajno dwa złote.
Zgłoś
Kubusiek333 2013-06-24, 22:08
Poważnie jeszcze nie zauważyłeś o co chodzi?
Zgłoś
paolo232 2013-06-24, 23:04 7
konrad_n napisał/a:

Jaki Ty dzielny jesteś ! Tak w internecie zbluzgać nauczyciela to jest naprawdę coś

A tak na poważnie to zapier***aj do nauki a nie siedź na sadolu !! Jak dorośniesz to nikt Ci za darmo nic nie da a ukraść już pewnie nie będzie co i komu...

Za późno popatrzyłem na Twój profil

On przemawia sam za Ciebie .
Zgłoś
Decoy 2013-06-24, 23:22
A mój nauczyciel od chemii mówił jak się robi amfetaminę
Zgłoś
kondziaaa12 2013-06-25, 0:31
@konrad_n
jakoś ja na nauczycieli w szkole narzekać nie mogę, bo są spoko, po za tą jedną kurwą od angielskiego, co do nikogo szacunku nie ma, jak mówi do ciebie to się patrzy w całkowicie innym kierunku, nie spojrzy na ciebie jak coś mówi, bo po co?
Zgłoś
satan263 2013-06-25, 1:18
w 2:07 ten pośrodku taki zajebany, rozkminiłem to na zjeździe
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów