Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ja Ci tak szybko powiem w czym tkwi Twój problem i Tobie podobnych. Zasada jest prosta nienawidzi się czegoś czego się nie zna i się tego boi, jesteś jak mały piesek który ze strachu szczeka na wszystko większe od niego. Dam Ci radę wyjdź czasem z domu i wyjedź ze swojej wisoki, wyjedź za granicę poznasz inne kultury, ludzi o innym kolorze skóry czy innej orientacji i odkryjesz że w większości to normalni ludzie. Zresztą nie musisz wyjeżdżać do innego państwa popracuj może w w dużym mieście w międzynarodowej korporacji tam też masz przekrój różnych ludzi. Uwierz mi ze po roku przebywania z różnymi ludźmi zmienisz zdanie i przestaniesz się bać czarnych czy żydów
Byłem, widziałem i utwierdziłem się w przekonaniu, że jednak nie zmienię zdania co do "dzikich "
A ja się z nim zgadzam,każdy ma wybór. To że kilkanaście tysięcy widzów wygwizdalo BLM? Bardzo dobrze,jesteśmy Polakami,nigdy nie mieliśmy czarnych rodaków, pedalstwo nie było wynoszone pod niebiosa na taką skale. Zawsze sobie radziliśmy sami,każdy miał na nas wyjebane jeśli chodzi o historię,to dlaczego teraz my mamy się utożsamiać z czymś co nas nie dotyczy? Chuj w dupę wszystkim tolerom,niedługo przez Was pedały i lezby będą się całować i chodzić za rękę przy waszych dzieciach,adoptować i tworzyć rodziny,a czarni beda ruchać nasze kobiety, kraść i żyć za nasze pieniądze.
ja do końcówki ostatniego: Kościół to ty zostaw w spokoju
I pan Sztur tez powinien m tym wiedzieć, taki niby światły a tylko wysrywać potrafi nie do końca dobrze ukierunkowaną frustrację.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów