📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jaki stary taki młody... (kto inteligentniejszy to wie o co chodzi)
Albo weź się pan za politykę albo za aktorstwo. Nigdy jedno nie idzie w parze z drugim. Poglądy polityczne to jak cipa albo kutas - fajnie że masz ale nie musisz tego pokazywać wszystkim dookoła.
Artyści to prostytutki, w oparach lepszych fajek, w oparach wódki....
moto pizd, pedalarzy i piłkarzy też
A ja się z nim zgadzam,każdy ma wybór. To że kilkanaście tysięcy widzów wygwizdalo BLM? Bardzo dobrze,jesteśmy Polakami,nigdy nie mieliśmy czarnych rodaków, pedalstwo nie było wynoszone pod niebiosa na taką skale. Zawsze sobie radziliśmy sami,każdy miał na nas wyjebane jeśli chodzi o historię,to dlaczego teraz my mamy się utożsamiać z czymś co nas nie dotyczy? Chuj w dupę wszystkim tolerom,niedługo przez Was pedały i lezby będą się całować i chodzić za rękę przy waszych dzieciach,adoptować i tworzyć rodziny,a czarni beda ruchać nasze kobiety, kraść i żyć za nasze pieniądze.
Gdy przebiegnie ci stuhr drogę,
Nie mów bracie, że to pech,
Złap kutasa, wyrwij nogę,
Niech spierdala chuj na trzech.
Nie mów bracie, że to pech,
Złap kutasa, wyrwij nogę,
Niech spierdala chuj na trzech.
To kleczenie to polityczna akcja, której początkiem było klęczenie białych przed czarnymi w USA. Akcja ta wyrasta z rasistowskiego przekonania, że biali są winni krzywd czarnych. Po prostu biali, nie jacyś konkretni biali czy cuś tylko ogólnie biali jako całość. Przecież to rasizm w czystej postaci.
A Stuhr to posłusznie szczekający kundelek na usługach Wyborczej. Intelektualnie półgłówek.
Proponuję zrobić podobną akcję. Wymyślić jakiś gest np stawanie na boisku w dwóch rzędach, czyli tworząc krzyż na znak pamięci pomordowanych Polaków w czasie wojny. Zobaczycie jak szybko UEFA tego zakaże, a Stuhr to skrytykuje (Wyborcza mu wyjaśni, że tak jest słusznie). Czemu? Bo tak jak wyżej powiedziałem. To akcja polityczna, której cel jest rasistowski. Wmawianie, że biali to zło? A po co to wmawianie? Chodzi o tworzenie dogodnego podglebia pod budowę raju multi - kulti. W tej narracji nie ma pomordowanych w czasie wojny Polaków. Są tylko pomordowani murzyni, geje,Żydzi itp
A Stuhr to posłusznie szczekający kundelek na usługach Wyborczej. Intelektualnie półgłówek.
Proponuję zrobić podobną akcję. Wymyślić jakiś gest np stawanie na boisku w dwóch rzędach, czyli tworząc krzyż na znak pamięci pomordowanych Polaków w czasie wojny. Zobaczycie jak szybko UEFA tego zakaże, a Stuhr to skrytykuje (Wyborcza mu wyjaśni, że tak jest słusznie). Czemu? Bo tak jak wyżej powiedziałem. To akcja polityczna, której cel jest rasistowski. Wmawianie, że biali to zło? A po co to wmawianie? Chodzi o tworzenie dogodnego podglebia pod budowę raju multi - kulti. W tej narracji nie ma pomordowanych w czasie wojny Polaków. Są tylko pomordowani murzyni, geje,Żydzi itp
Idiota, debil , nawet nie wie, że sami angole wygwizdywali swoich piłkarzy, na własnym stadionie przy tej "klęczącej" szopce.
Cała ludzkosc jest taka panie Sztur, nie tylko Polacy. Od Polaków to sie pan odpierdol.
sberek38 napisał/a:
Idiota, debil , nawet nie wie, że sami angole wygwizdywali swoich piłkarzy, na własnym stadionie przy tej "klęczącej" szopce.
jakby ktoś nie widział, przytoczę materiał filmowy z tej szopki;
mnie to rozpierdala ze jakis aktorzyna czy inny celebryta w ogole mysli ze jego zdanie cos znaczy. moralizatorzy kurwa na miare xxi wieku.
rozpierdala mnie tez to ze takie gowno sie rozdmuchuje i robi sie z tego afere jakby kurwa jego zdanie bylo wazne i cokolwiek znaczylo.
po co?
racja i opinia sa jak dupa kazdy ma swoja.
rozpierdala mnie tez to ze takie gowno sie rozdmuchuje i robi sie z tego afere jakby kurwa jego zdanie bylo wazne i cokolwiek znaczylo.
po co?
racja i opinia sa jak dupa kazdy ma swoja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów