📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Znowu te Banndy nienawidze tego.Dlaczego nie dodajecie np Benny Hilla ?
marian19 napisał/a:
Znowu te Banndy nienawidze tego.Dlaczego nie dodajecie np Benny Hilla ?
boś głupi ...
@up
Afroamerykanie - ludzie o ciemnej karnacji skóry, pochodzący pierwotnie z Afryki gdzie
wiekszość została złapana w siatke lub sprzedawana za paczke fajek i uzyta jako niewolnicy; w dzisiejszych czasach nalezy tak okreslac tzw. "murzynow' oraz "pierdolonych czarnuchow", poniewaz jeden z nich - potomek czlowieka, ktory dal sie zlapac w siatke na wlasnym podworku - jest prezydentem najbardziej rozwinientego militarnie kraju na swiecie;
Afroamerykanie - ludzie o ciemnej karnacji skóry, pochodzący pierwotnie z Afryki gdzie
wiekszość została złapana w siatke lub sprzedawana za paczke fajek i uzyta jako niewolnicy; w dzisiejszych czasach nalezy tak okreslac tzw. "murzynow' oraz "pierdolonych czarnuchow", poniewaz jeden z nich - potomek czlowieka, ktory dal sie zlapac w siatke na wlasnym podworku - jest prezydentem najbardziej rozwinientego militarnie kraju na swiecie;
tak ogladam to, slucham tego smiechu, i dochodze do wniosku ze albo kurwa nie mam w ogole poczucia humoru, albo oni sa przyjebani.
wyjmij patyk z dupy, moze zaczniesz sięuśmiechać!
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów