Żyjemy w epoce kretynów tworzących wyzwania, które są filmowane i ku naszej uciesze wrzucane do internetów. Tu oto przykład dobrego trolla takich debilizmów. Angielski wymagany na poziomie seby na truskawkach w kazachstanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
co za kurwa pajace do pieca
Jeśli uważasz że to nie jest inscenizowane to poziom twojego intelektu zdecydowanie nie przewyższa Seby na truskawkach w Kazachstanie..
zacofani jesteście strasznie, pewno nie wiecie kto to jest racaraca, największe kozaki od efektów specjalnych w internecie
Ostrovsky napisał/a:
zacofani jesteście strasznie, pewno nie wiecie kto to jest racaraca, największe kozaki od efektów specjalnych w internecie
Co nie zmienia faktu, że ogólnie ich ustawione "popisy" są chujowe...
A ja bronie takich filmików. Jeżeli ludzie są na tyle głupi aby w nie uwierzyć to są na tyle głupi iż mogą spróbować powtórzyć. A to tylko oznacza mniejszą pulę genetyczną idiotów.
jaka gama nowych "czelendży " już się nie mogę doczekać idiotów , którzy spróbują....
HAL9000/2 napisał/a:
są tacy śmieszni że po mniej niż 30 sekundach odpuściłem...
rzeczywiście żenujące
Są w Sędziwoja kiermaszu złotonośne bruzdy kadzące w węglu przemiany Przenośnego, lecz Przenośny ów nie miarkował się w panierowaniu długiego patrycjusza, i kto mu powiedział że Ernest skoczył w tango samego swojego Teutona? wiarołomcą jest każdy kto wpędy słomy nie zagrzeje nad literalną sadzawką złotego deszczu lecz rzeknie "podlewarowałem se fajfusa" i tak go zdybią pierogi ulepił gliną wodną kadzidło lecz nie złapał skoro świt Piczomiry i chowaj przed nim kawałki do ust! Powiadam wam, zaprawdę rubaszny jest ten kto li sędzią w konopnym korowodzie ustaje lecz archontem nie będzie, tako rzecze miara kozłowania słomy znad bruzdy złotonośnej co Sędziwoja złotonośne kadzące w węglu przemiany się ostały aż do tych czasów. Tako rzecze Przenośny.
@ misheq
Napisałeś,"Jeśli uważasz że to nie jest inscenizowane to poziom twojego intelektu zdecydowanie nie przewyższa Seby na truskawkach w Kazachstanie.. ", nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
8broda8 napisał "Tu oto przykład dobrego trolla takich debilizmów.", przeczytaj kilka razy to zdanie, to wtedy zrozumiesz jego sens.
Napisałeś,"Jeśli uważasz że to nie jest inscenizowane to poziom twojego intelektu zdecydowanie nie przewyższa Seby na truskawkach w Kazachstanie.. ", nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
8broda8 napisał "Tu oto przykład dobrego trolla takich debilizmów.", przeczytaj kilka razy to zdanie, to wtedy zrozumiesz jego sens.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów