Rozwiązanie zagadki.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
pewnie wymyślił to jakiś urzędnik chcąc usprawiedliwić swoje lenistwo
Następnym razem nie będzie musiał tak daleko zapierdalać wystarczy że podniesie tą ksero kopiarkę a statek będzie już na niego czekał....
Czemu tej laski nie przeleciał stanowi dla mnie prawdziwą zagadkę.
Kurwa popłakałem się ...
PS. Zaczyna mnie już wkurwiać to ,że jakieś trole wrzucają wszystko na sadistica z innych stron . No kurwa ,wchodzisz i patrzysz : jebany k*ejk, jebane demoty , jebany milanos, jebany joemonster. Kiedyś ta strona była niezależna i aż cieszyło oko ,że coś świeżego wpadło .
Wracaj do normalności Sadolku !
PS. Zaczyna mnie już wkurwiać to ,że jakieś trole wrzucają wszystko na sadistica z innych stron . No kurwa ,wchodzisz i patrzysz : jebany k*ejk, jebane demoty , jebany milanos, jebany joemonster. Kiedyś ta strona była niezależna i aż cieszyło oko ,że coś świeżego wpadło .
świetne
zanim jednak prawdziwy pracownik poczty pojdzie do tych smoków itd to musi się zapytać "a z jakiej ulicy? a z kiedy ta przesyłka? a nie można było być w domu jak listonosz roznosił?"
zanim jednak prawdziwy pracownik poczty pojdzie do tych smoków itd to musi się zapytać "a z jakiej ulicy? a z kiedy ta przesyłka? a nie można było być w domu jak listonosz roznosił?"
Matis napisał/a:
Kurwa popłakałem się ...
to wracaj do brydzia...
mi sie tam podoba
w ramach podziękowania blondi powinna mu przynajmniej grzyba wytarmosic
czemu nie poleciał tą samą trasą którą wrócił? idiota...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów