Saluti!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.______________
Opis______________
Jak w Zairze zarządzanym przez talibów, i tak dzień za dniem...______________
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Że się czarnuchy nie palą do roboty, to mnie akurat nie dziwi. Przypomina mi się film, gdzie "pan czarniawy" mówił do kamery, że jego zaprosiła tu Pani Merkel i on jest gościem a zwyczaj jest taki, że gościa się karmi, utrzymuje i ogólnie zabawia a nie zmusza do pracy.
Polacy biorący zasiłki też się nie palą do pracy bo "państwo musi dać". Nieróbstwo i pasożytnictwo nie ma rasy.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Towarzysze z PIS to kurwa kto to jest jak nie komuchy?
Chciałbym, żeby w Polsce był taki "syf" jak na zachodzie gdzie największy cep zarobi 1300 euro.
Powiedz nam omnibusie czym się różni dzisiejsza Polska od PRL? Te same bolszewickie mordy co wtedy rozkradały Polskę siedzą i dziś. Różnica tylko taka, że wtedy siedzieli pod godłem ptaka bez korony ale teraz ptak ma koronę.
Towarzysze z PIS to kurwa kto to jest jak nie komuchy?
Znów się nawdychałes towarzyszu Gazu Wybuchowego, żeby snuć takie porównania trzeba byc nieżle pojechanym.
Chciałbym, żeby w Polsce był taki "syf" jak na zachodzie gdzie największy cep zarobi 1300 euro.
I tak własnie było za komuny, kazdy cep zarabiał w mysl zasady czy sie stoi czy sie lezy 1500 sie nalezy. A potem urban pokazywał bezdomnych w nowojorskim metrze.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.______________
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
Krzyże, Krasulski, towarzysz prokurator... totalnie byli komuchami.
To jest efekt braku dekomunizacji, komunizm nalezało wtedy wyleczyc warstwoowo. Warstwa komuchów, potem warstwa ziemi, następnie warstwa komuchów i warstwa ziemi.
I to dziadostwo rozpełzło sie wszedzie. Zatruło gospodarke w latach 90-tych, pierwsze afery paliwowe i spirytusowe. Rozpełzło sie po kulturze, takie Urbany, czy potomstwo starych komuchów vide "stokrotka". W polityce najwiecej komuchów bo władza uzależnia.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów