📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Saluti!
Że się czarnuchy nie palą do roboty, to mnie akurat nie dziwi. Przypomina mi się film, gdzie "pan czarniawy" mówił do kamery, że jego zaprosiła tu Pani Merkel i on jest gościem a zwyczaj jest taki, że gościa się karmi, utrzymuje i ogólnie zabawia a nie zmusza do pracy.
Czarnusze emigranty i święto pracy. Do pracy się nie garną, ale świętować to potrafią pierwsza klasa.
Widmo krąży po Europie.
sadistic.pl/upadek-europy-punkt-bez-powrotu-vt178125.htm1876984 tak mi się przypomniało...
A ja myślałem, że w jewropie płaczliwe nieróbstwo pełne wrzaskliwych żądań to domena zakapturzonych, rozpieszczonych białasów..
MalcolmX napisał/a:
Że się czarnuchy nie palą do roboty, to mnie akurat nie dziwi. Przypomina mi się film, gdzie "pan czarniawy" mówił do kamery, że jego zaprosiła tu Pani Merkel i on jest gościem a zwyczaj jest taki, że gościa się karmi, utrzymuje i ogólnie zabawia a nie zmusza do pracy.
Polacy biorący zasiłki też się nie palą do pracy bo "państwo musi dać". Nieróbstwo i pasożytnictwo nie ma rasy.
Dali im po pęcie kiełbasy to poszli. Za PRL-u jak lazłeś na 1 moja to dostawałes czekolade, kiełbase, kobiety; pończochy. Niektóre zawody jak nie poszły, to mieli potem problemy w pracy. Ogólnie teraz co jest na zachodzie to jeszcze wiekszy syf niż PRL, bo do tego podlane jeszcze różnymi zboczeniami, genderami i tym podobnym badziewiem, czyli syf do kwadratu.
Powiedz nam omnibusie czym się różni dzisiejsza Polska od PRL? Te same bolszewickie mordy co wtedy rozkradały Polskę siedzą i dziś. Różnica tylko taka, że wtedy siedzieli pod godłem ptaka bez korony ale teraz ptak ma koronę.
Towarzysze z PIS to kurwa kto to jest jak nie komuchy?
Chciałbym, żeby w Polsce był taki "syf" jak na zachodzie gdzie największy cep zarobi 1300 euro.
Chciałbym, żeby w Polsce był taki "syf" jak na zachodzie gdzie największy cep zarobi 1300 euro.
Abraxus napisał/a:
Powiedz nam omnibusie czym się różni dzisiejsza Polska od PRL? Te same bolszewickie mordy co wtedy rozkradały Polskę siedzą i dziś. Różnica tylko taka, że wtedy siedzieli pod godłem ptaka bez korony ale teraz ptak ma koronę.
Znów się nawdychałes towarzyszu Gazu Wybuchowego, żeby snuć takie porównania trzeba byc nieżle pojechanym.
Abraxus napisał/a:
I tak własnie było za komuny, kazdy cep zarabiał w mysl zasady czy sie stoi czy sie lezy 1500 sie nalezy. A potem urban pokazywał bezdomnych w nowojorskim metrze.
Abraxus napisał/a:
Krzyże, Krasulski, towarzysz prokurator... totalnie byli komuchami.
To jest efekt braku dekomunizacji, komunizm nalezało wtedy wyleczyc warstwoowo. Warstwa komuchów, potem warstwa ziemi, następnie warstwa komuchów i warstwa ziemi.
I to dziadostwo rozpełzło sie wszedzie. Zatruło gospodarke w latach 90-tych, pierwsze afery paliwowe i spirytusowe. Rozpełzło sie po kulturze, takie Urbany, czy potomstwo starych komuchów vide "stokrotka". W polityce najwiecej komuchów bo władza uzależnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów