📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Riikko napisał/a:
rzadko spotyka sie takich debili...
A jednak sporo takich co wrzuca tu co popadnie…
Jebany tłuk z "suwa" musiał mu drogę zajechać, bo kurwa im mniejszy i bardziej zakompleksiony kurdupel, tym większe auto, gdzie za kółkiem ledwo mu widać czuprynę. Ale chuj , co tam inni użytkownicy drogi. Ja tu kurwa jadę szybciej swoim bolidem i reszta mnie gówno obchodzi. Kurduple są gorsi niż motocipy.
Niezły idiota z tego srebrnego gówna Ominął na wkurwie audika, zajechał mu drogę, a teraz prawdopodobnie będzie musiał sprzedać swoje auto, żeby za wyklepanie czerwonego zapłacić xd
usni napisał/a:
Niezły idiota z tego srebrnego gówna Ominął na wkurwie audika, zajechał mu drogę, a teraz prawdopodobnie będzie musiał sprzedać swoje auto, żeby za wyklepanie czerwonego zapłacić xd
Jak będziesz robić kurs na prawko zapytaj co to ubezpieczenie i do czego służy.
Wina suva , nie jest to uderzenie w tyl pojazdu przez audi. Serio tak trudno do tego wniosku dojść ??
Lewy przód audi został uderzony prawym tyłem forda . Nie ma tu żadnych wątpliwości . Dodatkowo prędkość audi jest jednostajna . Ford przyspieszył , wyminął i zajechał drogę
Lewy przód audi został uderzony prawym tyłem forda . Nie ma tu żadnych wątpliwości . Dodatkowo prędkość audi jest jednostajna . Ford przyspieszył , wyminął i zajechał drogę
adam0353 napisał/a:
Wina suva , nie jest to uderzenie w tyl pojazdu przez audi. Serio tak trudno do tego wniosku dojść ??
A skąd wiesz jakie tam przepisy obowiązują?
ThunderZ napisał/a:
Jak będziesz robić kurs na prawko zapytaj co to ubezpieczenie i do czego służy.
będzie musiał sprzedać autko, żeby kupić nowiutkie ubezpieczenie 10 razy drożej
Ponieważ zasady są wszędzie takie same, Lub prawie , a te podstawowe wszędzie . Różnią się tylko prawo- lub lewo stronna jazda .
Żeby było zabawniej , to Brytyjczycy projektowali grafiki wielu znaków drogowych na świecie Ci z lewej …:p
Żeby było zabawniej , to Brytyjczycy projektowali grafiki wielu znaków drogowych na świecie Ci z lewej …:p
Szkoda auta
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów