Już wiemy po co są kolory
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale o chuj tu chodzi? Ludzie trąbią a tego wcale nie widać na filmiku.Jakieś kutasy w czerwonym chodzą i nic z tego nie ma....Wyjaśnisz autorze?
To pisz do Remiego a nie pytasz się o wyjaśnienie jakiegoś podwórkowego pazia który jedynie co potrafi to skopiować link i wkleić go na sadolu.
UPUP
Jeżeli liczysz na jakiś głębszy sens to muszę Cię rozczarować. Zwykły nieśmieszny żart.
Jeżeli liczysz na jakiś głębszy sens to muszę Cię rozczarować. Zwykły nieśmieszny żart.
Wkruwić ludzi - jedynie to to ma na celu.
.
.
.
.
Dlatego takie zajebiste
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
.
.
.
.
Dlatego takie zajebiste
To pisz do Remiego a nie pytasz się o wyjaśnienie jakiegoś podwórkowego pazia który jedynie co potrafi to skopiować link i wkleić go na sadolu.
Może napisać, czemu nie. Ale sam nie wiem o co chodzi, więc nie wiele mu pomogę
Ja pierdolę, wy tak serio? Czerwone światło- idą czerwoni, zielone światło- idą zieloni... Poza tym unimator ma rację. Chcą powkurwiać ludzi
Strasznie kulturalni/naiwni (niepotrzebne skreślić) Ci "kierowcy".
Ja jestem miękką pizdą w wielu sytuacjach, ale tu podjechałbym na minimalną odległość (mając ich na masce) i w pierwszym lepszym momencie przejechał te jebane pasy.
Jebany ćwok zabrałby się do normalnej roboty, zamiast wkurwiać ludzi, którzy najprawdopodobniej robią mu na socjal.
I jeszcze ten pedalski napis na końcu :
"L'est en faisant m'importe quoi (...)"
co oznacza zapewne "jestem jebanym pedałem i darmozjadem,
dajcie więcej kasy z socjala"
Ja jestem miękką pizdą w wielu sytuacjach, ale tu podjechałbym na minimalną odległość (mając ich na masce) i w pierwszym lepszym momencie przejechał te jebane pasy.
Jebany ćwok zabrałby się do normalnej roboty, zamiast wkurwiać ludzi, którzy najprawdopodobniej robią mu na socjal.
I jeszcze ten pedalski napis na końcu :
"L'est en faisant m'importe quoi (...)"
co oznacza zapewne "jestem jebanym pedałem i darmozjadem,
dajcie więcej kasy z socjala"
@Avalanger. Jesteś debilem. Remi we własnym kraju jest bardziej Francuzem niż ty w Polsce Polakiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów