Już wiemy po co są kolory
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Ale o chuj tu chodzi? Ludzie trąbią a tego wcale nie widać na filmiku.Jakieś kutasy w czerwonym chodzą i nic z tego nie ma....Wyjaśnisz autorze?
To pisz do Remiego a nie pytasz się o wyjaśnienie jakiegoś podwórkowego pazia który jedynie co potrafi to skopiować link i wkleić go na sadolu.
Jeżeli liczysz na jakiś głębszy sens to muszę Cię rozczarować. Zwykły nieśmieszny żart.
.
.
.
Dlatego takie zajebiste
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
.
.
.
.
Dlatego takie zajebiste
To pisz do Remiego a nie pytasz się o wyjaśnienie jakiegoś podwórkowego pazia który jedynie co potrafi to skopiować link i wkleić go na sadolu.
Może napisać, czemu nie. Ale sam nie wiem o co chodzi, więc nie wiele mu pomogę
Strasznie kulturalni/naiwni (niepotrzebne skreślić) Ci "kierowcy".
Ja jestem miękką pizdą w wielu sytuacjach, ale tu podjechałbym na minimalną odległość (mając ich na masce) i w pierwszym lepszym momencie przejechał te jebane pasy.
Jebany ćwok zabrałby się do normalnej roboty, zamiast wkurwiać ludzi, którzy najprawdopodobniej robią mu na socjal.
I jeszcze ten pedalski napis na końcu :
"L'est en faisant m'importe quoi (...)"
co oznacza zapewne "jestem jebanym pedałem i darmozjadem,
dajcie więcej kasy z socjala"
Ja jestem miękką pizdą w wielu sytuacjach, ale tu podjechałbym na minimalną odległość (mając ich na masce) i w pierwszym lepszym momencie przejechał te jebane pasy.
Jebany ćwok zabrałby się do normalnej roboty, zamiast wkurwiać ludzi, którzy najprawdopodobniej robią mu na socjal.
I jeszcze ten pedalski napis na końcu :
"L'est en faisant m'importe quoi (...)"
co oznacza zapewne "jestem jebanym pedałem i darmozjadem,
dajcie więcej kasy z socjala"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów