📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
nawet naczelny sodomita biedroń się znalazł polecam obejrzeć film "nocna zmiana"
HeroDildo napisał/a:
@up tak poproszę ;D
Proszę bardzo: sadistic.pl/kilka-kawalow-o-komuszkach-vt53903.htm425201
Ten co przytoczył nocną zmianę może nie wie że została nakręcona z materiałów typu nagranie wałęsa o które sam prosił i nieźle zmontowane. Jak kto lubi inscenizajce to zapraszam. Jest coś nieco porządniejszego (oczywiście jak dla mnie) Pod prąd Macieja Gawlikowskiego nie wyemitowany ze względu na... No właśnie:)
Ten co przytoczył nocną zmianę może nie wie że została nakręcona z materiałów typu nagranie wałęsa o które sam prosił i nieźle zmontowane. Jak kto lubi inscenizajce to zapraszam. Jest coś nieco porządniejszego (oczywiście jak dla mnie) Pod prąd Macieja Gawlikowskiego nie wyemitowany ze względu na... No właśnie:)
maszynka napisał/a:
Powinieneś odpowiadać za to co wysyłasz.
To Znaczy ze co ? Bo nie załapałem .
cyganiuk napisał/a:
polecam obejrzeć film "nocna zmiana"
cyganiuk napisał/a:
Data urodzenia: 16 Wrz 1991
Co Ty kurwa wiesz o tych czasach?
Wypierdalajcie niedorobione pseudo historyczki...
Gówno wiecie co się działo i naczelnemu kłamcy Kurskiemu i Macierewiczowi wierzycie... tych ludzi po 1993 nigdy u władzy być nie powinno.
Ja jestem za młody, żeby o komunie gadać, ale takie niedojebane 20 letnie chłystki to morda w klop i bulgotać.
A sama nocna zmiana, kurwa śmiech na sali... Kurski opowiadał jakie to konspiracyjne i szpiegowskie metody podobno tworzono żeby spotkania nagrać... a na filmie widać jak operatorzy kamer spacerują i wszytko świadomie jest nagrywane i bez żadnej konspiracji.
Ten film to skomponowane tak fakty, żeby konkretne osoby oczernić...
Jakoś Czesi już dawno po komunie się otrząsnęli... a w Polsce przez takich Kurskich, Kaczyńskich, Macierwiczów cały czas babrzemy się z komuną, bo to Ci ludzie nie umieją żyć bez komuny i bez wietrzenia komunistycznych spisków.
Z tego kraju w pierwszej kolejności powinno się wyjebać od władzy pseudo-anty-komunistów i dopiero wtedy porządek po komunie robić. Bo to oni będą, zabiegać o to by komuna wciąż żyła, komuną straszyć ludzi... to oni bez komuny żyć nie mogą.
Zdjęcia i muzyka... Filmy tego typu powinny być merytoryczne - gdzie? co? jak? za co? na jakiej podstawie?
Jacy moderatorzy tacy userzy.
A Ty tu czego?
Za Sweet Noise dostaniesz browara,muzyczka zajebista w chuj,wszedzie tylko te jebane koledy
"Spierdalaj skurwielu, okradłeś mnie" i zdjęcie Biedrona.
Dojrzałość uczuciowa, psia mać.
Dojrzałość uczuciowa, psia mać.
To tylko ludzie żyjący w komunie mogą ją oceniać? Czyli nikt na tym portalu nie powinien złego słowa o Hitlerze powiedzieć (przecież nie żył w latach `30 i `40.
A Wałęsa chlał wódę z Jaruzelem i całowali się brudzia, także jedno gówno. Zdjęcia są i jakoś się chłopcy tego nie wstydzą.
A Wałęsa chlał wódę z Jaruzelem i całowali się brudzia, także jedno gówno. Zdjęcia są i jakoś się chłopcy tego nie wstydzą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów