📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Napisałem wesołych , a nie udanych
walesa, bartoszewski, mazowiecki, niesiolowski obok takich szmat jak oleksy, urban, miller, lepper, jaruzelski? filmik z dupy, kurwi prowokacją wręcz...
żeby nie było film nie jest mojego autorstwa , jak ktoś chce link do źródła pw.
wypierdalaj z tą pseudopolityką
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Kurwa, komuś się coś popierdoliło! Rozumiem kwacha i resztę czerwonych pająków ale Wałęsa, Geremek, Bartoszewski w ich towarzystwie? Cytując gościa z filmu Jabłka Adama "To jest gruby nietakt" jak ktoś oglądał to wie co się działo po tym stwierdzeniu...
co za gówno, co to tu robi na tym portalu ? ktoś z sadistika kandyduje ??
Do autora: naucz się kurwa historii i zorientuj zanim wstawisz skrajny filmik, którego nie rozumiesz...
@HeroDildo - widzę, że treść jednego z moich postów robi furorę, jeśli chcesz powtórzę Ci ją w całości , w czterech wierszach, jak w oryginale.
@HeroDildo - widzę, że treść jednego z moich postów robi furorę, jeśli chcesz powtórzę Ci ją w całości , w czterech wierszach, jak w oryginale.
A gdzie w tym towarzystwie Kaczyńscy? Jeden miał tytuł profesora, drugi żyjący ma doktora habilitowanego. Za komuny łatwo było zrobić doktorat? Trzeba było należeć do PZPR i donosić na kolegów. A Rydzyk? Jak zaczynał z tym swoim poronionym radiem, to korzystał z częstotliwości ruskiej armii. I tyle na temat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów