Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dygresja... W usa "nie tykaj małolatek" oznacza tych poniżej 18 roku życia... a w PL poniżej 15stego... Czy to trochę nie jest pojebane, że dorosły, 30 - 40 letni facet może legalnie ruchać 15 latkę w Polsce?
Szkoda Ci córki?
Dygresja... W usa "nie tykaj małolatek" oznacza tych poniżej 18 roku życia... a w PL poniżej 15stego... Czy to trochę nie jest pojebane, że dorosły, 30 - 40 letni facet może legalnie ruchać 15 latkę w Polsce?
Przełom lat 80-90 tych Polska.Lekcja wychowawcza.Nauczyciel pyta dzieci co według nich jest rarytasem.
-Tak Małgosiu.
-Pomarańcze.
-A ty Gosiu.
-Czekolada.
-Jurek proszę.
-Samochodzik na baterię.
...itd.
-Jasiu a ty masz coś do powiedzenia?
-Tyłeczek piętnastoletniej dziewicy.
-Janek co to za zachowanie?Teraz idziesz do dyrekcji a jutro ojciec ma się do mnie zgłosić na rozmowę.
Następnego dnia Jasiu przychodzi na lekcję sam i siada w ostatniej ławce.
-A ty Jasiu czemu tam siadłeś?Miałeś przyjść z ojcem zdaję mi się.
-Tak.Ale tata powiedział.Że jak tyłeczek piętnastolatki nie jest dla Pana rarytasem. To Pan jesteś pedał. A ja mam się trzymać od Pana z daleka.
Jak wiek Maryjny przekroczony to wszystko w zgodzie z naukami biblijnymi.
a gdyby ją grzmocił 18 latek, to już jest ok? Bardziej pojebane, że taka 15-stka może się legalnie chędożyć, ale do ginekologa potem musi z mamą, bo to jeszcze dziecko, nie może sama.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów