📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
up @ Hiros
Normalnie Ja np. mam w samsungu pockecie i mam mape AutoMapa
Od tego masz : Google
Normalnie Ja np. mam w samsungu pockecie i mam mape AutoMapa
Od tego masz : Google
Na chuj w ogóle głos w nawigacji. Jesteście kurwa ślepi czy ki chuj?
z garminem nie trybi
@up
jak jeździsz co niedziele do kościoła, to pewnie trasę masz już opanowaną, ale niektórzy tutaj naprawdę prowadzą samochody
@up
jak jeździsz co niedziele do kościoła, to pewnie trasę masz już opanowaną, ale niektórzy tutaj naprawdę prowadzą samochody
@Dzichader
nie każdego stać na autko z wyświetlaczem w szybie
nie każdego stać na autko z wyświetlaczem w szybie
@gatun0: powiesił się akurat w moje urodziny. :/
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
Wkurwiające raczej. A wyobraźcie sobie, że ja mam... MAPĘ! Taką najprawdziwszą, z papieru! Więcej powiem: naprawdę da się z nią jeździć! Ach, zapomniałem, że teraz w gimnazjum nie uczą, jak korzystać z mapy...
agropol napisał/a:
Wkurwiające raczej. A wyobraźcie sobie, że ja mam... MAPĘ! Taką najprawdziwszą, z papieru! Więcej powiem: naprawdę da się z nią jeździć! Ach, zapomniałem, że teraz w gimnazjum nie uczą, jak korzystać z mapy...
A chuj Ci w dupe, trzeba iść z duchem czasu, mapa jak najbardziej przydatna ale niepraktyczna.
Czesio to debil z kreskówki dla debili. Zatem taki głos do GPS też jest dla debili.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów