Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czeski polityk Tomio Okamura
Czesko-japoński.
I tak to podsumowując, jegomość obsrywa cały kodeks Samurajów
Bushidō dla niego tyle znaczy, co dla Anrzeja Konstytucja.
Oby znalazł się jakiś Krecik Assassin, który pokazałby czubkowi swoją podziemną norę i dał zaznać wąchania kwiatków od spodu
Teraz ją wyruchają w aucie jak to w Czechach i do domu
Na leczenie nie jest nigdy za późno.
Czesko-japoński.
I tak to podsumowując, jegomość obsrywa cały kodeks Samurajów
Bushidō dla niego tyle znaczy, co dla Anrzeja Konstytucja.
Oby znalazł się jakiś Krecik Assassin, który pokazałby czubkowi swoją podziemną norę i dał zaznać wąchania kwiatków od spodu
Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która pomoże mu wykonać seppuku.
Może znajdzie się jakaś dobra dusza, która pomoże mu wykonać seppuku.
Może jak by się postarała jak nasz "chory" psychicznie gość z prezydentem Gdańska, to może by mu to seppuku wyszło. Czesi niedawno podczas manifestacji pokazali gdzie mają drożyznę spowodowaną chorą polityką UE. Teraz to pewnie zwykła ustawka jakich wiele
powinni sie zabrac za tere zdradzieckie wegierskie kurwy i ich wyjebac z uni.....
Masz rację, jebać Orbana, tyko że to jest czeski Japoniec
Czy ktoś wie gdzie mieszka Jaszczur, bo nie chce mi się go szukać. Obiecuję nagrać film.
wyruchasz go?
Czy ktoś wie gdzie mieszka Jaszczur, bo nie chce mi się go szukać. Obiecuję nagrać film.
U twojej starej
powinni sie zabrac za tere zdradzieckie wegierskie kurwy i ich wyjebac z uni.....
Chichot historii, że Węgrzy jeszcze w latach '50 próbowały się odłączyć od wpływu Moskwy i komuchów, a w latach '60 Czechosłowacja. I właśnie do Czechosłowacji Wielki Brat kazał nam wjechać z bratnią pomocą i wytłumaczyć Czechom i Słowakom, jak wspaniale jest zagryzać setę kiszonymi ogórkami, napierdalać się z policją, rzucać w ZOMO kamieniami.
zagryzać setę kiszonymi ogórkami, napierdalać się z policją, rzucać w ZOMO kamieniami.
.... i w Trybunie codzień czytać, że ubecja skończy z nami...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów