📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
moonmaker05 napisał/a:
żałosne^n wszystkie te programy sa tak zalosne ze az poprostu mdli mnie wspolczuje wszystkim ktorzy nie maja internetu/komputera i zmuszeni sa ogladac z ciocia/babcia/siostra tvn lub polsatu po 18 godzin dziennie
A ja tobie współczuje, że internet i komputer to twój cały świat.
Linekk napisał/a:
Dziwne, lubię jego utwory, a nie jestem jebnięty.
U co ?? Przecież on wydobywa dźwięki jak ja po pijaku. A sądząc po reakcji rodziny , sąsiadów , psa , kota oraz pewnej ilości wyrobów szklanych które od tych dźwięków pękają nie jest to najpiękniejsze. Naprawdę nie wiem co w jego piosenkach jest takiego wspaniałego. Może to że nagrywa je pod wpływem dragów bo w tym programie to na pewno był dziobnięty.
moonmaker05 napisał/a:
chwila chwila, po 18 leci ksiądz mateuszżałosne^n wszystkie te programy sa tak zalosne ze az poprostu mdli mnie wspolczuje wszystkim ktorzy nie maja internetu/komputera i zmuszeni sa ogladac z ciocia/babcia/siostra tvn lub polsatu po 18 godzin dziennie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów