📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Ubaw po pachy!
żałosne^n wszystkie te programy sa tak zalosne ze az poprostu mdli mnie wspolczuje wszystkim ktorzy nie maja internetu/komputera i zmuszeni sa ogladac z ciocia/babcia/siostra tvn lub polsatu po 18 godzin dziennie
@Up
Dokładnie. Internet na prezydenta.
Dokładnie. Internet na prezydenta.
W telewizji to tylko dla debili programy robią, same seriale i zjebane teleturnieje. Hitler o nich zapomniał
cieżko mi się tego słucha
Nawet nie odpalam.
Nie lubię ani tej stacji, ani tego programu, ani tego skurwiela
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Nie lubię ani tej stacji, ani tego programu, ani tego skurwiela
To jest tak, że specjalnie na TVNach i innych darmowych programach puszczają gówna które wyżerają mózg, bo głupimi łatwiej się steruje.
na szczęście oprócz telewizji i komputera jest jeszcze stary egipski wynalazek - książki
konstantynopolitanczyk napisał/a:
lubie Czesława przynajmniej wiem ze nie tylko ja jestem jebniety
Dziwne, lubię jego utwory, a nie jestem jebnięty.
tutaj i tak sie serwuje to gowno z tv (i to te najbardziej gowniane programy tj. trudne sprawy rozmowy ewy czy tam inne ju ken dence) uwazam że te stacje tylko sie prześcigają która wyemituje największy chlam...
Wytrzymałem 32 sekundy z tym debilem modląc się,że mi bateria padnie.Żałosny sku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów