Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie jebać religie, tylko ciesz się, że opracowano tak sprytną metodę kontroli nad szarą masą. Bez przykazań typu "nie zabijaj" nikt by się przed tym nie powstrzymywał.
Rotfl, pojęcia takie jak społeczeństwo i prawo znasz?
Nie jebać religie, tylko ciesz się, że opracowano tak sprytną metodę kontroli nad szarą masą. Bez przykazań typu "nie zabijaj" nikt by się przed tym nie powstrzymywał.
Myślisz że to religia powstrzymuje morderstwa, czy organy ścigania?
W średniowieczu dość często wbijano komuś sztylety w bebechy a sprawców nigdy nie łapano, ba, jeśli to był jakiś wieśniak to nawet nie szczególnie ich ścigano. Chyba że morderstwo popełnili na oczach strażników. A były to czasy kiedy to religia rządziła europą. Teraz coraz mniej jest ludzi wierzących, organy ścigania coraz lepsze, a przestępstw mniej. Połącz fakty i powiedz co powstrzymuje morderstwa.
Myślisz że to religia powstrzymuje morderstwa, czy organy ścigania?
W średniowieczu dość często wbijano komuś sztylety w bebechy a sprawców nigdy nie łapano, ba, jeśli to był jakiś wieśniak to nawet nie szczególnie ich ścigano. Chyba że morderstwo popełnili na oczach strażników. A były to czasy kiedy to religia rządziła europą. Teraz coraz mniej jest ludzi wierzących, organy ścigania coraz lepsze, a przestępstw mniej. Połącz fakty i powiedz co powstrzymuje morderstwa.
Ciastka?
ba, jeśli to był jakiś wieśniak to nawet nie szczególnie ich ścigano. Chyba że morderstwo popełnili na oczach strażników
no chyba w wiedźminie
nikt by się przed tym nie powstrzymywał.
Masz racje, ateiści to zazwyczaj seryjni mordercy.
Dobrze że jest religia bo inaczej wszyscy byśmy się pozabijali.
(ironia mode off)
Ciastka?
Przykro mi, nie jesteś śmieszny
Widzę, że kolejne dzieło jakiegoś ateisty i dodane przez kolejnego ateistę. Co wam to przeszkadza że ludzie sobie w coś wierzą ? Ich sprawa. Jak dla mnie ateiści to dno. Nie mówię tu o tym, żeby być katolikiem, muzułmaninem itd. tylko wierzyć w Boga - stwórce. Bo chyba świat się z niczego nie wziął -.- Nawet jeśli był wielki wybuch to ktoś musiał to uczynić.
Zaraz pewne zostanę pojechany przez zakompleksionych ateistów
Przykro mi, nie jesteś śmieszny
Widzę, że kolejne dzieło jakiegoś ateisty i dodane przez kolejnego ateistę. Co wam to przeszkadza że ludzie sobie w coś wierzą ? Ich sprawa. Jak dla mnie ateiści to dno. Nie mówię tu o tym, żeby być katolikiem, muzułmaninem itd. tylko wierzyć w Boga - stwórce. Bo chyba świat się z niczego nie wziął -.- Nawet jeśli był wielki wybuch to ktoś musiał to uczynić.
Zaraz pewne zostanę pojechany przez zakompleksionych ateistów
Ty naprawdę chcesz, by w każdym temacie o religii robiono z ciebie debila? Nie jest ci głupio po ostatnim razie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów