Gość po prostu kręci losowych ludzi i udaje kamerę bezpieczeństwa. Dodaje najkrótszy z trzech filmików.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
coraz mniej pomysłow, a jakoś oryginalnym trzeba być... dno, syf i wodorosty.
Zawsze jak widze ,że ktoś atakuje kamerzyste (3.22) to zastanawiam sie czy filmujący to taka pizda niemiłosierna czy poprostu umyślnie daje sie bić jak mała suka aby poźniej do sądu iść i pierdyliard dolców odszkodowania.
Jak bym wyjebał skurwysynowi to by się nauczył że nie wkurwia się spokojnych ludzi. Pytam na chuj nagrywać takie wielkie gówno ?? Chujek siedzi w domu i nie ma co ze sobą zrobić to łazi i wkurwia i będzie tak wkurwiał puki ktoś nie zajmie się jego jedynkami. Niestety to USA to jeszcze trochę poczeka. U nas albo w Rosji już dawno by mu ktoś to kamerzątko wbił w pierdolony ryj .
kamil-c napisał/a:
Jak bym wyjebał skurwysynowi to by się nauczył że nie wkurwia się spokojnych ludzi. Pytam na chuj nagrywać takie wielkie gówno ?? Chujek siedzi w domu i nie ma co ze sobą zrobić to łazi i wkurwia i będzie tak wkurwiał puki ktoś nie zajmie się jego jedynkami. Niestety to USA to jeszcze trochę poczeka. U nas albo w Rosji już dawno by mu ktoś to kamerzątko wbił w pierdolony ryj .
Nie spinaj się tak, bo chuj byś zrobił. Każdy jest kozakiem, przed monitorem własnego komputera.
dobre pokazuje że każdy ma coś do ukrycia
poproszę o więcej filmików.
@Analfabeta85:
Nie tyle może do ukrycia. Mnie by też wkurwiało, jakby jakiś randomowy typ mnie nagrywał, chuj wie co będzie z tym filmikiem później robił i w jakim celu go kręci.
Nie tyle może do ukrycia. Mnie by też wkurwiało, jakby jakiś randomowy typ mnie nagrywał, chuj wie co będzie z tym filmikiem później robił i w jakim celu go kręci.
chyba trochę łapię o co gościowi chodzi:
na człowieka z kamerą reagują generalnie agresywnie, że zakłócają prywatność etc.
Na kamery monitoringu, które po prosu wiszą nie zwraca się uwagi, później są szukając czegoś zupełnie innego natrafia się na taśmie jak kierownik działu siedząc po godzinach pierdoli zaskakująco szybko awansujące pracownice.
Kamerki z dźwiękiem ładnie rejestrują kłótnie z żoną, nr pin karty hasło do kompa firmowego etc.
W tym centrum handlowym było to ewidentne, przeganiali go ale kamer co wisiały na sufitem z których obraz bacznie obserwował pan Heniu na recepcji/ochronie, już kamieniami nie obrzucili.
na człowieka z kamerą reagują generalnie agresywnie, że zakłócają prywatność etc.
Na kamery monitoringu, które po prosu wiszą nie zwraca się uwagi, później są szukając czegoś zupełnie innego natrafia się na taśmie jak kierownik działu siedząc po godzinach pierdoli zaskakująco szybko awansujące pracownice.
Kamerki z dźwiękiem ładnie rejestrują kłótnie z żoną, nr pin karty hasło do kompa firmowego etc.
W tym centrum handlowym było to ewidentne, przeganiali go ale kamer co wisiały na sufitem z których obraz bacznie obserwował pan Heniu na recepcji/ochronie, już kamieniami nie obrzucili.
@up
Masz rację
-"Dlaczego filmujesz?"
-"Hmm.... Wyszedłeś z apteki?"
-"Tak"
-"Tam też są kamery"
-"I?"
Masz rację
-"Dlaczego filmujesz?"
-"Hmm.... Wyszedłeś z apteki?"
-"Tak"
-"Tam też są kamery"
-"I?"
jak to znalesc na yt ?
Nie ma sensu się bulwersować, to w końcu sadistic Proszę autora o namiary na podobne filmiki!
Człowiek Kamera Bezpieczeństwa
Surveillance Camera Man (tytuł z YT)
Ja pierdolę, tłumaczenie na polski godne tytułów niektórych filmów hamerykańskich "przetłumaczonych" na nasz ojczysty.
Tagi też dobre, prosto ze słownika :: surevilance ::
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów