18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Sub _ Zero 2011-09-05, 21:57 1
To miejsce na końcu filmiku nr 2 by się nieźle nadawało do jakiegoś scenariusza do ASG.
Zgłoś
A................N 2011-09-05, 22:14
Jak jest nuda to do roboty. Tylko nie wiem czy coś znajdzie skoro nawet kopanie łopatą wymaga drobnego myślenia.

Ps. Nie muszę mu tego powiedzieć w twarz. Mogę się napiąć będąc na drugim końcu polski w ciepłym pokoju przed dużym monitorem
Zgłoś
flymashin 2011-09-05, 22:25
jedno co mnie pozytywnie w tym filmie zaskoczyło to napis " Danielak niczego sie nie boi " i chciałem rozwiać wątpliwości. to nie ja
Zgłoś
Htoratsa 2011-09-05, 22:39
nie wiem czemu ale zal mi Ciebie i Twojego kolegi....
Zgłoś
Grabbarz 2011-09-05, 22:44 1
polski super bohater
Zgłoś
kocur 2011-09-05, 22:50
tylko jedna mi sie na usta cisnie. wsiowy glupek.
Zgłoś
Novik 2011-09-05, 22:53
matoł o czapkę to ja w sobotę rozjebałem drzwi głową
Zgłoś
dupajjjj 2011-09-05, 23:25
co za matoł
Zgłoś
allrog 2011-09-05, 23:35
jebać hejterów
Zgłoś
timmy77 2011-09-06, 0:01
Allrog najpierw chwalisz się swoim ziomkiem, a potem mówisz, że Twój ziomek nie ma komputera, nudzi mu się i nie ma kolegów i się go wypierasz. Czy tak postępują PRAWDZIWI ZIOMKOWIE?!?! Ale nie powiem gościu wygląda na kretyna lekkiego...
Zgłoś
kotupom 2011-09-06, 1:08
ja pierdole jakie hejty ! dobry typek, niech napierdala !
Zgłoś
Mikuś 2011-09-06, 3:07
Rosja oczywi... wait wut ?
Zgłoś
c0l0ssus1 2011-09-06, 6:54
twardziel z niego jak z koziej dupy trąbka
Zgłoś
Thunderdome 2011-09-06, 8:22
Jak sie nie boi niczego jak butelce po warce nie dal rady ?
Zgłoś
c................i 2011-09-06, 11:27
Człowiek pojeb
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem