📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Jak byłem mały i bawiłem się w Power Rangers też niczego się nie bałem. Jednak nie wszyscy z tego wyrośli.
oficjalna strona Danielaka facebook.com/profile.php?id=100002651315584
Lewa dolna jedynka do wymiany. A poza tym gość zdrowo pojebany. Do tego ci narratorzy.. "kawał bryły". Źle się dzieje w państwie polskim.
Jak ma koleś za dużo energii to niech zapierdala w kamieniołomie albo w kopalni, pożytek będzie.
EDIT:
Sorry, w trzecim filmiku już bez jedynki, diagnoza nieaktualna.
Jak ma koleś za dużo energii to niech zapierdala w kamieniołomie albo w kopalni, pożytek będzie.
EDIT:
Sorry, w trzecim filmiku już bez jedynki, diagnoza nieaktualna.
Widzę że na osiedlu na prawdę nudno ..
To fajnych masz kolegów
Dobra ciekawe, który z was by mu to powiedział twarzą w twarz. Zresztą to tylko jedne z jego niewielu wyczynów i jak widzicie na filmach jest zima, a zima to nuda. On nie ma komputera i kolegów i jedyne co mu pozostaje to rozpierdalanie różnych rzeczy.
Ciekawe ''umiejetnosci'' . Niech w CV sobie wpisze. Na pewno znajdzie godna prace
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów