📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Kto nie wybrzydza, ten...
- teraz popularne
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
w niezłym chlewie żyjecie ...
Fajnych masz tych ziomków swoich. Jakbym nawet znał takich debili jacy żyją w twoim otoczeniu to bym się tym nie chwalił.
A dam piwo. I tak już pewnie na denacie jedzie, niechaj zna łaskę pana i posmakuje wirtualnego browaru.
Allrog, wiesz co? zamiast dodawać takie rzeczy weź ty lepiej dołącz do tego swojego kumpla...
Ale Wacław niech mnie chuj. Bohater jakich mało. Słabszego gościa to ja w życiu nie widziałem. A po nagraniu pewnie grupowo fapujecie.
allrog napisał/a:
mój ziomek rozpierdala
Chwalisz się czy żalisz? W sumie nie ma się czym chwalić
Dawno człowiek już takiego debila nie widział. Spoko społeczność tam macie i rozrywki skoro idiota rozwalający łbem szkło i ceramikę jest czymś czym chwalisz się na całą Polskę. Mam talent zaprasza foremniak by powiedziała pewnie: "wzruszyłam się jak nigdy w zyciu".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów