Tsutomu Yamaguchi to oficjalnie jedyny człowiek na świecie, który przeżył zarówno atak bombowy w Hiroshimie jak i Nagasaki. Odległość pomiędzy miastami to prawie 400 km, jednak zrządzenie losu sprawiło iż Japończyk dwa razy otarł się o śmierć.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
n................s
2016-03-25, 23:13
przeczytawszy tytuł pomyślałem będzie jakiś zdeformowany gościu a tutaj normalny dziadzia hm a może miał ogon z tyłu
ściemnia i p🤬li, kto mu udowodni
To mniej prawdopodobne niż oberwać piorunem dwa razy z rzędu... A był tutaj taki filmik.
"K🤬a już 2 raz w tym tygodniu...."
Żarówka w dupe i będzie świecił jak Jupiter. Ale szacun... słowo Allah Akbar tutaj akurat nie ma żadnego znaczenia☺
t................0
2016-03-26, 20:37
Znaczy, że broń atomowa nie szkodzi długoterminowo. Pora na kolejne testy, tym razem proponuję Bliski Wschód.
Wielki szacunek dla tego dziadka
5................9
2016-03-26, 22:41
- Jaki jest pański sekret długowieczności ?
- Dieta bogata w odpowiednie pierwiastki
do księgi Guinnessa, a po śmierci na Wawel
S................n
2016-03-27, 16:06
Ach te Japońce, przeżył dwa wybuchy bomby atomowej i umarł w wieku 94lat
prawdopodobnie nie był jedyną osobą która przeżyła oba wybuchy, ale jest jedyną osobą która otrzymała dwukrotny status hibakusha