Mission passed!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Mission passed!
A wystarczyłoby kilka garści soli. USA.
zwierzak30 napisał/a:
A wystarczyłoby kilka garści soli. USA.
Zawsze trzymam w domu 5kg soli na wszelki wypadek. Na przykład w razie gdyby któregoś dnia rano pojawiła się gołoledź na moim 200m2 podjeździe.
Zrobił mi dzisiaj dzień
Bo zasypanym trawnikiem nie dało się?
Swoją drogą ciekawe jak by to wyglądało gdyby nikogo w domu nie było? <- pytanie retoryczne
Swoją drogą ciekawe jak by to wyglądało gdyby nikogo w domu nie było? <- pytanie retoryczne
Kup to.
Postaw w magazynie.
Zapamiętaj że masz.
I twoje 200m2 będzie zabezpieczone .
Taki mondrala,a taki gupi.
zwierzak30 napisał/a:
Kup to.
Postaw w magazynie.
Zapamiętaj że masz.
I twoje 200m2 będzie zabezpieczone .
od ośmiu lat nie miałem gołoledzi na podjeździe (a i to była to jakaś popierdółka) ... idąc tym tokiem myślenia powinienem kupić traktor i trzymać w garażu, bo za dekadę może zostanę rolnikiem? Łapiesz aluzję?
Fake sciema albo amerykanskie debile bo obok trawnik śniegiem zasypany co za problem bokiem 5 metrów dalej ale chodzi o FILMIK co by były LAJKI
@Muhannad
Nie ściema, tylko tam ludzie wiedzą, że jak ktoś ma przy domu trawnik to nie do jeżdżenia autem, tylko kosiarką ;-P A do jeżdżenia autem jest podjazd.
Jedyne roślinki w okolicy i mają rozjeździć?
Nie ściema, tylko tam ludzie wiedzą, że jak ktoś ma przy domu trawnik to nie do jeżdżenia autem, tylko kosiarką ;-P A do jeżdżenia autem jest podjazd.
Jedyne roślinki w okolicy i mają rozjeździć?
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
od ośmiu lat nie miałem gołoledzi na podjeździe (a i to była to jakaś popierdółka) ... idąc tym tokiem myślenia powinienem kupić traktor i trzymać w garażu, bo za dekadę może zostanę rolnikiem? Łapiesz aluzję?
Nie martw się. Sól nie ma daty przydatności .
A traktor fajna rzecz.
Na twoich 200m2 można byłoby baczki kręcić.
Tylko poczekaj z tym na gołoledź,będzie łatwiej.
Mój Ty przyszły rolniku.
Kurwa ale sie ktos zabarykadował dobrze, żaden włamywacz nie ma dostępu do domu
Przeciętny brytyjczyk czy amerykanin nie ma pojęcia że sól jest rozwiązaniem....
Sorry ale oni myślą że to czarna magia - kiedyś pomogłem starszej pani na podjeździe będąc w UK..>
Prosiła o zrobienie zakupow bo nie może wyjsć z domu ze względu na oblodozny podjazd.
Posypałem jej to solą....
"What kind of sorcery is this" ?
Sorry ale oni myślą że to czarna magia - kiedyś pomogłem starszej pani na podjeździe będąc w UK..>
Prosiła o zrobienie zakupow bo nie może wyjsć z domu ze względu na oblodozny podjazd.
Posypałem jej to solą....
"What kind of sorcery is this" ?
mi tam sól przywożą na wiosnę wywrotką i
czego latem nie zużyję do jedzenia, to resztę wypierdzielę zimą na chodnik lub dojazd,
na szczęście, lekkie zimy mamy ostatnio tak że wystarcza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów