📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
kierowca autobusu musiał go z czymś dobrze podkurwić i ma karę
"Biały człowiek powinien pracować trzy godziny dziennie. Przecież Bóg po to stworzył inne rasy – Żydów, Cyganów, aby pracowały za niego." A.Sapkowski
I się nie doczekałem :C
I się nie doczekałem :C
Cóż za emocje , mocny stuff.
ja bym siępodczepił pod tego tira tak zeby nie mógł się wcisnąć a pozniej bym zablokował i spuscił wpierdol
@max1522 potem wyskoczył by ci Runtime errror i miałbyś blue screena
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Ten kierowca autobusu to debil, więc nie dziwię się że czymś wkurwił tego w ciężarówce. Jakby odrobinę myślał to by puścił przodem jakieś auto i wcisnął się za nim. Dodam że jakbym go już wyprzedził to sam bym się w skurwiela pobawił
Jejkob napisał/a:
Ten kierowca autobusu to debil, więc nie dziwię się że czymś wkurwił tego w ciężarówce. Jakby odrobinę myślał to by puścił przodem jakieś auto i wcisnął się za nim. Dodam że jakbym go już wyprzedził to sam bym się w skurwiela pobawił
Przecież próbował się za kimś wcisnąć ale buta nie miał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów