Takim to tylko wjebać. Bez tłumaczenia bo dobrze wiedzą, że w chuja lecą.
I to akurat w komunie było dobre. Jak odpierdalałeś takie tricki, czy biłeś żonę, czy byłeś pasożytem na garnuszku matki. Dostawałeś wezwanie na komisariat, tam ci ostro wpierdolili i wypuszczali z twoją obietnicą poprawy.
Mój kumpel nawet mi to potwierdził, że jak jego stary pił i robił awantury, dostał wezwanie na komisariat i wrócił nad ranem. Nie fioletowy, nie czerwony tylko czarny od wpierdolu. Pogrozili mu że jak go tylko zobaczą pijanego, a będzie znacznie gorzej. Kumpel się cieszył, bo stary przez rok nawet na piwo nie popatrzył.
chamują żebyś wyprzedził ich na pasach uważajcie na to ja już miałem 2 razy taki przypadek
Policja podobnie Działa przed przejściem dla pieszych
chamują żebyś wyprzedził ich na pasach uważajcie na to ja już miałem 2 razy taki przypadek
No to już byś prawa jazdy nie miał przy pierwszym razie. "A świstak siedział i zawijał w te sreberka" tak to kiedyś leciało
I to akurat w komunie było dobre. Jak odpierdalałeś takie tricki, czy biłeś żonę, czy byłeś pasożytem na garnuszku matki. Dostawałeś wezwanie na komisariat, tam ci ostro wpierdolili i wypuszczali z twoją obietnicą poprawy.
Mój kumpel nawet mi to potwierdził, że jak jego stary pił i robił awantury, dostał wezwanie na komisariat i wrócił nad ranem. Nie fioletowy, nie czerwony tylko czarny od wpierdolu. Pogrozili mu że jak go tylko zobaczą pijanego, a będzie znacznie gorzej. Kumpel się cieszył, bo stary przez rok nawet na piwo nie popatrzył.
Dokładnie. Widziałem filmiki z deskoterapią jak szpiedzy dupy mieli dosłownie czarne od technik służb specjalnych. Takich powyżej co pisałeś także powinni prostować. Wszystkich co w chuja lecą.
Czasem poza wpierdolem była wywózka gdzieś w chuj na zadupie. A jak ktoś był z zadupia, to go wieźli chuj wie w jakim kierunku na inne zadupie. Pół biedy w lecie, ale zimą to musiało być ciekawie.