📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:23
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:16
📌
Powodzie w Polsce
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
🔥
Are you ok?
- teraz popularne
🔥
Trekking na mokro
- teraz popularne
🔥
Ruski nurek
- teraz popularne
Hehe.
Jak mawia przysłowie: "Prawdziwy kebab piecze dwa razy".
Współczuję srania następnego dnia.
Jak mawia przysłowie: "Prawdziwy kebab piecze dwa razy".
Współczuję srania następnego dnia.
Co z tego że popija mlekiem jak jest dupa, a nie chilihead. Ktoś kto się zna i próbuje trochę na ostrych sosów, przypraw i papryk, wie dość dobrze na co może sobie pozwolić i na co stać taką papryczkę.
Tylko głupek rzuca się na takie testy po spróbowaniu tabasco (bo reakcji podejrzewam, że co najwyżej tabasco próbował)... niech lepiej sobie chłopak zwykłego pieprzu używa, a ostre przyprawy zostawi prawdziwym chiliheadom.
Tylko głupek rzuca się na takie testy po spróbowaniu tabasco (bo reakcji podejrzewam, że co najwyżej tabasco próbował)... niech lepiej sobie chłopak zwykłego pieprzu używa, a ostre przyprawy zostawi prawdziwym chiliheadom.
Jak ja keczupu ostrego używam do dla mnie jest hardkor.
Ale słyszałem że ktoś umarł od takich papryczek kiedyś.
Ale słyszałem że ktoś umarł od takich papryczek kiedyś.
Mojej teściowej taka papryczka by się przydała na jej niewyparzoną gembę
koko najlepszy jest jad kiełbasiany; )
zostaw kiełbasę w worku przez dwa dni na słońcu i masz gotowy wywar, polecam 2 łyżki do soku ; D
zostaw kiełbasę w worku przez dwa dni na słońcu i masz gotowy wywar, polecam 2 łyżki do soku ; D
Przeca podpuścili go do filmiku, on sam z siebie nigdy by jej nie spróbował.
ta papryczka jest w księdze rekordów guinessa
ma współczynnik Scovilleâa na poziomie 1.001.304
czyli kurwa zajebiście ostro
no i sraczka gwarantowana
ma współczynnik Scovilleâa na poziomie 1.001.304
czyli kurwa zajebiście ostro
no i sraczka gwarantowana
bo te papryczki się nie żuje, tylko po odgryzieniu połyka od razu. Kiedyś z 10 lat temu, taki gostek szpanował tym, że potrafił papryczki chili wcinać bez popitki, w końcu zdradził nam sekret - łykać a nie przeżuwać.