Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ale dziwi mnie zachowanie ofiary, stoi pizda i przyjmuje kolejne razy na głowe a potem zamiast szukać fachowej pomocy to wrócił cały zakrwawiony i dalej stoi jak huj w pizdzie, nie ogarniam jakie procesy myslowe zachodzą w głowie takiej osoby serio.
to ze ten typ co napierdalał taboretem to jest agresywne gówno które powinno byc izolowane to jest powiedzmy oczywista oczywistość
ale dziwi mnie zachowanie ofiary, stoi pizda i przyjmuje kolejne razy na głowe a potem zamiast szukać fachowej pomocy to wrócił cały zakrwawiony i dalej stoi jak huj w pizdzie, nie ogarniam jakie procesy myslowe zachodzą w głowie takiej osoby serio.
Wytłumaczę Ci.
Mianowicie na filmiku są dwie pizdy. Ten co bije wiedział że bije pizdę co mu nie odda. CAŁA TAJEMNICA twojego putania. I właśnie DLATEGO GO BIJE BO TAMTEN MU NIE ODDA. To są dwie pizdy.
Iniepierdolciemiżeten jeden agresor nie pizda jak pizda
Ja po tyakiej mowie ciała i agresywnym nastawieniu już jestem gotowy do napierdalania, i zgasiłbym krzesełkowego jak znicz na grobie jego babki.
Ale co ciota to ciota,nic nie poradzisz. Krzesełkowy ubiłby jakieś 80% Sadoli jak nic....
Wytłumaczę Ci.
Mianowicie na filmiku są dwie pizdy. Ten co bije wiedział że bije pizdę co mu nie odda. CAŁA TAJEMNICA twojego putania. I właśnie DLATEGO GO BIJE BO TAMTEN MU NIE ODDA. To są dwie pizdy.
Ja po tyakiej mowie ciała i agresywnym nastawieniu już jestem gotowy do napierdalania, i zgasiłbym krzesełkowego jak znicz na grobie jego babki.
Ale co ciota to ciota,nic nie poradzisz. Krzesełkowy ubiłby jakieś 80% Sadoli jak nic....
Jest jeszcze trzecia pizda, która się chwali w internecie jak to da wszystkiemu i każdemu rady.
Wytłumaczę Ci.
Każdy ma prawo do swojego zdania. Ciesz się bo jak wojna w Polsce wybuchnie to trzeba będzie klawiaturę w tel. czy w komp. poprzeć czynami. Ja to robiłem nie raz a ty ?
Każdy ma prawo do swojego zdania. Ciesz się bo jak wojna w Polsce wybuchnie to trzeba będzie klawiaturę w tel. czy w komp. poprzeć czynami. Ja to robiłem nie raz a ty ?
Tak tak wybuchnie ale w tvn i innych dzikich mediach, by wyjebać społeczeństwo z siana na zakup USrAelskiej broni za którą płacimy kilkudziesięciokrotnie więcej niż jest warta. Po2 pięści na wojnie przydają się najmniej z wyjątkiem np. żydów którzy napierdalają i gwałcą ludność palestynska
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów