📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Głos jak Peter Griffin.
Typ dobry
Ci ludzie na prawdę myślą, że się dyktator przejmie koszulkami, wpisami na fb czy innymi takimi? ja pierdole...
Ci ludzie na prawdę myślą, że się dyktator przejmie koszulkami, wpisami na fb czy innymi takimi? ja pierdole...
Szkoda że za czasów Stalina i Hitlera nie było fejsbuczka i jutuba, mogliśmy zapobiec II Wojnie Światowej dzięki paru wpisom i filmikowi!!! A jakby Mao albo Kim Dzong Ill zobaczyli kilka tysięcy wpisów "stop z komunizmem" na twarzoksiążce to też by się się pewnie przejęli i oddali władze w ręce ludu!
podobno w Ugandzie odkryli duże złoża ropy naftowej, zaraz pomoc nadleci
Nie ma chuja! Nie polubię czarnego!
bloodwar, ale przeciez oni chcieli oddac wladze w rece ludu...
Ej, więc to tacy kolesie w 2001 słali petycje do rządu by zaatakowali afganistan bo są tam źli ludzie/
Szkoda,że Idi Amin już nie żyje... Wpierdolił by tego kolesia na śniadanie.
A propos Konego - polecam film "Kaznodzieja z karabinem", oparty na faktach.
Siemek napisał/a:
O co chodzi?
Dobra to tak z grubsza:
Powstał filmik o nazwie Kony 2012. Autor przedstawia postać Josepha Konego, który przez lata porywał dzieci by zrobić sobie z nich prywatne wojsko. Szacuje się, że porwał jakieś 20-25 tys. dzieci. (Tyle było przed wypuszczeniem filmiku do sieci, ale autor stwierdził, że porwał więcej, wiec teraz się mówi o 30 tysiącach) Twórca filmiku dobrał dobrą muzę, po której wszystkich ściska w dołku i robi się smutno na 2 godziny. Ludzie, więc postanowili zajebać Konego. Teraz lajkują na twarzoksiążce te chujowe akcje żeby US & A wysłało wojsko i zajebało Konego. Wielcy zbawiciele świata myślą też, że jak kupią chujową koszulkę i bransoletkę za 30$, a przy okazji zlajkują profil na fejsbuku to uratują świat. Warto też dodać, że z 8 mln $, które fundacja zebrała w tamtym roku, tylko 3 trafiło do Afryki.
P.S Koszulka to najistotniejszy element młodego zbawiciela świata. Wszak trzeba przyszpanować wśród znajomych. To nic, że typowy młody jezus nie wie gdzie leży Uganda, ba on nie wie gdzie leży Afryka. Who cares.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów