Nowe fakty. Budowę autostrady A2 przerwali przez czołg. Zaczęli kopać patrzą - czołg. Więc próbują go wyciągnąć. Zapięli jedną koparkę - nic. Drugą - ani drgnie. W końcu postanowili go bardziej odkopać, dostali się do włazu, zaglądają do środka a tam Niemiec na hamulcu nogę trzyma.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hehh takie czasy że za poprawną ortografie zostajesz zjechany:)
Gratulacje, że próbowałeś, ale to jeszcze nie to...
a o tym slyszeliscie jak gościu znalazł podkowe?
zaciekawiony podnosi ją,ogląda.Przewraca na drugą strone a tam koń
zaciekawiony podnosi ją,ogląda.Przewraca na drugą strone a tam koń
mateor19klub napisał/a:
Hehh takie czasy że za poprawną ortografie zostajesz zjechany:)
Nie tyle za ortografię co za brak okazania braku szacunku dla wroga.
Bongman, zawsze wiedziałem, że jesteś taki twardy...
O kurwa jacy wy zawistni, pseudo patrioci, codziennie kupujecie produkty producentów z Niemieckim kapitałem, wiecie coo? Sram na tą polskość i ten pseudo kraj pseudo ludzi, chcecie się spinać i udawać obrońców ojczyzny? To owińcie się flagą i idźcie na te swoje parady parapatriotów. Może to brzmi brutalnie ale po 1 to jest kurwa sadistic a po 2 POLSKI już nie ma, sto razy bardziej wolę dojczów którzy NAWET po przegranej wojnie stoją lepiej od nas, i to nie jest prawda że tam maja więcej korupcji czy innych tłumaczeń dlaczego ONI stoją lepiej od nas, jesteśmy CHUJOWI i to trzeba sobie powiedzieć wprost. Kiedyś byliśmy mega kotami eurpoy, teraz jesteśmy dziwką w którą każdy moczy kija i zlewa się do ryja a teraz mnie hejtujcie obrońcy Polski
Po pierwsze: "Niemiec" wielką, a "niemieckim" małą literą. To drugie to przymiotnik.
Po drugie: po co "hejtować", skoro sam już napisałeś, że jesteś chujowy?
Po drugie: po co "hejtować", skoro sam już napisałeś, że jesteś chujowy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów