📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za latające czołgi zawsze piwo
BF to chyba najlepsza gra do trollowania
bez frienfly fire to nie bf
Piękne Widziałem milion podobnych akcji, ale za każdym razem mnie zaskakują
Realistyczne jak quick scope w call of duty
Komisja Macierewicza już zaczęła rozważać nad nowymi możliwościami...
Czwórka i jej cudowne rozwiązania. Dlatego dalej napierdalam w trójeczkę, a klucz do 4 leży niewklepany.
Oczywiście w trójce też się dzieją cuda, ale jakoś bugów mniej.
Oczywiście w trójce też się dzieją cuda, ale jakoś bugów mniej.
Jak ktoś wie pls o namiar na PW
Chciałem to wczoraj wstawić, ale mówię - eh, zostanie i tak scalone z moim poprzednim tematem sadistic.pl/battlefield-4-c4-vt253899.htm z tym kolesiem, zgnije i i tak nikt tego nie zobaczy.
Erdo napisał/a:
BF to chyba najlepsza gra do trollowania
ktoś tu w DayZ nie grał.
youtube.com/watch?v=pcbG1bUCG9s
youtube.com/watch?v=3F9xzgv5RxE
youtube.com/watch?v=5NO-P9tucGg
to tylko pierwsze lepsze
jebać baterfilda.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów