Nieźle jebło nie ma co. Allah Akbar I ta klimatyczna muzyczka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nieźle jebło nie ma co. Allah Akbar I ta klimatyczna muzyczka
Zamiast stworzyć coś fajnego i wartościowego, co przetrwa pokolenia, to rozpierdalają się nawzajem. Sami ze swoimi. Chociaż żeby ich rasa albo religia dzieliła, ale nie - rozpierdalają się w samego imię rozpierdolu. I jedni i drudzy krzyczą "allahu akbar" zupełnie jakby to miał nadać temu jakiś sens.
allahu akbar akhelm hlm sumudzika maja allahu akbar allahu akuppete ameen hila fifto rodzika akepehete allahu akbar allahu akbar
Dokładnie, zamiast budować wszystko rozpierdalają, a jak już rozjebią swój kraj to będą wędrować do nas po zasiłki i mieszkania, które UE tak chętnie oferuje kozojebom, terrorystom, mordercom i innym zjebom
jak by to był leopard a nie prawdopodobnie coś pod staroć z 2 WS T-34 to by sobie po prostu przejechał...
gruchens napisał/a:
Zamiast stworzyć coś fajnego i wartościowego, co przetrwa pokolenia, to rozpierdalają się nawzajem. Sami ze swoimi. Chociaż żeby ich rasa albo religia dzieliła, ale nie - rozpierdalają się w samego imię rozpierdolu. I jedni i drudzy krzyczą "allahu akbar" zupełnie jakby to miał nadać temu jakiś sens.
My chrześcijanie też mieliśmy taki okres w swojej historii, wiesz wojny religijne i te sprawy inna sprawa że dla nas to był 15/16 wiek a nie 21. Tak więc jeszcze 5/6 stuleci i kozojebcy będą naszym poziomie mentalności, ale my albo wyginiemy albo wypierdolimy z ziemi na inne planetki.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów