Prawdziwy kierowca leniwiec.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby miał szyberdach to pewnie by nawet tego kawałka nie zeskrobał, tylko na stojąco całą drogę jechał w goglach narciarskich Finezja niektórych kierowców chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać!
Z 99% pewnością mogę obstawić, że jechała baba.
Nie mówię tego złośliwie. Widzę po prostu jak faceci odszraniają szyby a jak baby to robią. Facet kurwa idzie i skrobie przynajmniej przód, tył i przednie boczne a baby to jak patrzę to tylko lufcik przed mordą (te bardziej zaradne czasem nawet pół przedniej szyby) i ewentualnie szparkę 10x10cm na bocznych aby lusterko widać było.
Nie mówię tego złośliwie. Widzę po prostu jak faceci odszraniają szyby a jak baby to robią. Facet kurwa idzie i skrobie przynajmniej przód, tył i przednie boczne a baby to jak patrzę to tylko lufcik przed mordą (te bardziej zaradne czasem nawet pół przedniej szyby) i ewentualnie szparkę 10x10cm na bocznych aby lusterko widać było.
Szczerze to jestem w stanie to zrozumieć. W życiu zdarzyło mi się nagłe wezwanie i 5 minut mogłoby mnie zgubić i faktycznie zrobiłem tylko "wyrwę" w szybie. Możecie linczować, chociaż dodam, że to na drodze w małej miejscowości i bez przejść dla pieszych itp. Z takiej dziury jak ma odpowiednią wielkość to dużo widać ( w jeździe do przodu).
nano50 napisał/a:
Szczerze to jestem w stanie to zrozumieć. W życiu zdarzyło mi się nagłe wezwanie i 5 minut mogłoby mnie zgubić i faktycznie zrobiłem tylko "wyrwę" w szybie. Możecie linczować, chociaż dodam, że to na drodze w małej miejscowości i bez przejść dla pieszych itp. Z takiej dziury jak ma odpowiednią wielkość to dużo widać ( w jeździe do przodu).
No i mnie wkurwiłeś swoim pierdoleniem.
W Anglii, jak już zdarzy się mróz to połowa tak jeździ. Nie mają w zwyczaju odśnieżać/odmrażać szyb w autach. W okolicach Londynu rzadko kiedy jest to potrzebne, może poprostu nie wiedzą, że tak trzeba ...
No i w czym problem? Nic mu się nie stanie bo czołgiem jedzie.
Ja kiedyś musiałem wracać większość drogi bardzo podobnie. Miałem kiedyś francuski wynalazek: renault, w którym nagminnie padał regulator obrotów dmuchawy nawiewu. I taka usterka trafiła mi się w chuj zimny dzień gdy mieliśmy wracać z nart. Kolega zlitował się nad rodziną i wziął ich do siebie - a ja... taki przemarznięty na kość czołgista jechałem - bo co było robić? Z czasem jak się silnik zagrzał i pęd jadącego samochodu wpychał powietrze do kabiny trochę się widoczność poprawiła tak do 15-20 cm od dolnej krawędzi.
Ja to wspominam jak przygodę z motoryzacją.
Więcej podobnych opowieści mógłbym sypać o czasach posiadaniach Dużego Fiata.... ale dziś już was drogie dzieci takie coś mało interesuje a to była dobra szkoła życia motoryzacyjnego.
Ja to wspominam jak przygodę z motoryzacją.
Więcej podobnych opowieści mógłbym sypać o czasach posiadaniach Dużego Fiata.... ale dziś już was drogie dzieci takie coś mało interesuje a to była dobra szkoła życia motoryzacyjnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów