Konkretna niespodzianka na lewym pasie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Konkretna niespodzianka na lewym pasie
Ewidentnie słychać od 8 sekundy: "o co to kurwa!"
Kurwa,az mnie zabolalo.Dobrze ze pasy zapialem,bo bym wylecial przez ekran!Piwo!
Obczajcie, kieruje kobieta, obok facet. Gość widzi sytuacje od razu i krzyczy "stop stop stop stop", a co robi ona? Domyślam się, że zakryła dłońmi twarz i w krzyk. I jak tu nie mówić, że mężczyźni są lepszymi kierowcami?
Up
Są lepszymi ludźmi.Żeby kobieta pizdy nie miała to by była mniej warta niż ciapate i murzyni.
Są lepszymi ludźmi.Żeby kobieta pizdy nie miała to by była mniej warta niż ciapate i murzyni.
PatrolZG Powiedź to swojej matce. Idiotka urodziła idiotę. Nie ma nic gorszego od islamskiego ścierwa na tej planecie.
Ciapate właśnie mają taki sam tok myślenia jak ty.
Ciapate właśnie mają taki sam tok myślenia jak ty.
Ale ty zjeb jestes. kim do cholery jestes zeby uzywac slowa polactwo? Albo jestes ciapaty albo uposledzony
A teraz dopiero obczailem, zes zwykly trol i menda
A teraz dopiero obczailem, zes zwykly trol i menda
Co wy pierdolicie z tym, że faceci są lepszymi kierowcami. Może generalnie tak, ale w tym przypadku to facet, który siedział z prawej zobaczył pierwszy zadymę na drodze - stąd jego 'stop stop stop'. Tylko dlatego zdążył cokolwiek powiedzieć.
Nie uważam się za kiepskiego kierowce, ale w sytuacji jak na filmiku nie zrobiłbym absolutnie nic. Nawet bym się nie zdążył zesrać.
Dawać komentarze, jak wy byście uciekli od zderzenia. Chętnie się pośmieje
Nie uważam się za kiepskiego kierowce, ale w sytuacji jak na filmiku nie zrobiłbym absolutnie nic. Nawet bym się nie zdążył zesrać.
Dawać komentarze, jak wy byście uciekli od zderzenia. Chętnie się pośmieje
Lewoskrzydło
ja bym użył teleportacji do głównej wioski i po problemie
Życie to zupa, a ja mam widelec
ja bym użył teleportacji do głównej wioski i po problemie
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
I tu mam wątpliwości co do stwierdzenia "Lewy pas to nie kółko różańcowe"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów