📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Witam serdecznie moje drogie sadole.. Bywam tu od kilku lat.. Choć nie udzielam się.. Bo mogę.. I z całym szacunkiem poproszę kolegę Velture o udostępnianie niczego. Poważnie stary albo Ty masz 12 lat albo twoja stara puszcza się ze wszystkimi w internecie.. Weź idź se koleś zrób badanie prostaty albo zapalenia sutków.. Bo wkurwiasz niemożebnie... I te twoje komentarze.. Człowiek chce coś obejrzeć.. Sadol uczy i sadol bawi.. A Ty kutwa znowu.... Wczoraj o godzinie twoja stara.. Koleś idź w ch.. Halman I'm with you..
darayavahus napisał/a:
@up
Człowieku, ty się dobrze czujesz ? XD
Gość w swoim nicku odnosi się do dwóch sprzecznych religii/wierzeń a Ty masz odwagę zapytać czy u niego ok z czapeczką?
Szacun:D
chico35 napisał/a:
tak się składa że autorem nagrania jestem ja, długo polowałem żeby wymusić odszkodowanie i w końcu się udało
Biedny type r, rzeczywiscie deska na pierwszym w filmiku to ewidetnie civic ufo, wspolczuje
VeIture napisał/a:
Tam są 2 filmy... na ostatnim, 2gim, jest wymuszenie odszkodowania przez czarne bmw
sorry nie zauważyłem
chico35 napisał/a:
tak się składa że autorem nagrania jestem ja, długo polowałem żeby wymusić odszkodowanie i w końcu się udało
Ty pizdo
Tak się składa że tyłek apropos wymuszenia napewno wygrał . To jest wiast na most stary most w Toruniu A dokładnie w stronę lewobrzeża gość próbujący włączyć się do ruchu niestety niema prawa tam wyjeżdżać od strony starówki ponieważ wyjazd tylko dla Taxi i uprzywilejowanych także ciężko będzie bez tego nagrania udowodnić że gość zrobił to specjalnie
Geniuuuu napisał/a:
Gość w swoim nicku odnosi się do dwóch sprzecznych religii/wierzeń a Ty masz odwagę zapytać czy u niego ok z czapeczką?
Szacun:D
No w sumie racja. Na to nie zwróciłem uwagi Debil w chuj
Dla tej pizdy z bmw powinni wjebać taki mandat i zabrać prawko kutas głupi !
ty sam ściągasz w lewo ,gorszej głupoty nie czytałem ^ albo zmień samochód bo masz rozjebany albo śmigasz co najwyżej taczką i nie masz pojęcia co gadasz ^ po za tym na filmiku widać że to nie było mocne hamowanie tylko łagodne więc nie ma mowy o jakimś ściąganiu burak z bmw chciał wymusić takich to tępić
pierdylion83 napisał/a:
Uj nie wymuszenie. Hamulec ściąga w lewo. Mechanik do odje*nia
ty sam ściągasz w lewo ,gorszej głupoty nie czytałem ^ albo zmień samochód bo masz rozjebany albo śmigasz co najwyżej taczką i nie masz pojęcia co gadasz ^ po za tym na filmiku widać że to nie było mocne hamowanie tylko łagodne więc nie ma mowy o jakimś ściąganiu burak z bmw chciał wymusić takich to tępić
pierdylion83 napisał/a:
Uj nie wymuszenie. Hamulec ściąga w lewo. Mechanik do odje*nia
Bredzisz. Jakoś na początku gdy zaczął hamować go nie ściągało, dopiero na ostatnim metrze, przy minimalnej prędkości, gdy wiedział, że szkoda będzie niewielka. Kutas powinien dożywotnio stracić prawko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów