📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Możliwe, że się zmęczył i strzelił sobie drzemkę Wydaje się jakby cały czas jechał w prostej linii.
wy chyba wszyscy jesteście pojebani, tam była ścieżka rowerowa dla tego była oddzielona barierką, koleś ewidentnie zasnął/zasłabł chuj wie co dla tego jechał przed siebie, nieźle musiało mu twarz rozharatać, nawet widać krew
Chujowe są te zjady, w którymś NFSie też taki był i zdarzało mi się przypierdolić.
Po chuj środkiem jechał Miał trzy czy tam cztery wolne pasy a mu się zachciało środkiem jechać no i ma.
dziarski napisał/a:
wy chyba wszyscy jesteście pojebani, tam była ścieżka rowerowa dla tego była oddzielona barierką, koleś ewidentnie zasnął/zasłabł chuj wie co dla tego jechał przed siebie, nieźle musiało mu twarz rozharatać, nawet widać krew
Od kiedy ścieżka rowerowa jest nawierzchnią taką jak jezdnia, w dodatku niepomalowaną?
Na powyzszym nagraniu ewidetnie widac ze to barierka przekroczyla dozwolona predkoscia w terenie zabudowanym.
Również moim zdaniem barierka chujowo ustawiona, powinna od razu celować w głowę -.-
@chetek
Od kiedy Chiny wkroczyły w drogę prawdziwego kapitalizmu, oni w w miesiąc budują wiecej kilometrów dróg niż my przez 25 lat
Od kiedy Chiny wkroczyły w drogę prawdziwego kapitalizmu, oni w w miesiąc budują wiecej kilometrów dróg niż my przez 25 lat
Dobrze mu tak. Jedzie pizda 50 km/h dwoma pasami.
Playboy223 napisał/a:
@chetek
Dowaliłeś jak łysy grzywką o kant kuli. A więc rozwiązania drogowe wyglądają w Chinach tak samo jak w Polsce, dlatego że Chiny są państwem kapitalistycznym i budują więcej dróg? Poszukuję logiki w twojej wypowiedzi, ale jej nie znajduję.
stud3nt napisał/a:
Natomiast co do barierki - PO JAKIEGO SKURWYSYNA ona tam się znalazła?!
Po to żeby pędzący samochód czasami nie zabił człowieka?
Jedyną wadą barierki jest jej kolor. Myślałem, że powinny być żółte.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów