18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:33
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:50
Czopek
langes • 2011-01-13, 20:07
Przychodzi baba do lekarza z objawami anginy.
- Dzień dobry, mam gorączkę, boli mnie gardło i źle się czuję.
- W takim razie droga Pani przypiszę czopki. Proszę używać codziennie wieczorem i na pewno pomogą. Proszę przyjść do kontroli za tydzień.
Baba po 2 dniach stosowania czopków poczuła się znacznie gorzej, wiec poszła znów do lekarza.
- Panie doktorze czuje się dużo gorzej po tych czopkach, ciągle wymiotuję, mam większą gorączkę.
- Przypiszemy mocniejsze czopki, one pomogą. Do kontroli za tydzień.
Baba zastosowała nowe czopki, poczuła się po nich jeszcze gorzej i po 2 dniach udała się znów do lekarza.
- Panie doktorze czuję się jeszcze gorzej po tych czopkach, mam sraczkę, wymiotuje, i czuję się okropnie.
- W takim razie przypiszemy najmocniejsze czopki na rynku, końską dawkę. One wszystkim pomagają. Do kontroli za tydzień.
- Baba po zastosowaniu nowego czopka posrała się, zemdlała i zasnęła w rzygach. Po przebudzeniu stwierdziła że tak być nie może i poszła wściekła do lekarza, nawyzywać go że sie przez niego czuje chujowo.
- Panie doktorze. Od tygodnia rzygam, sram pod siebie, mdleje, a miałam przecież tylko anginę. Co mi pan zrobił najlepszego? ?
- No kurwa niemożliwe, to co Pani te czopki wpierdala, czy jak
- Nie, kurwa, w dupe se wkładam!!
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
ktoslos 2011-01-14, 10:25 1
nie czytalem ale piwo za checi, dlugi dowcip i minki
Zgłoś
Roszp 2011-01-14, 11:23 4
Ho-ho! przedni żart
Zgłoś
Begihit 2011-01-14, 21:26 6
Roszp, Ty natomiast jesteś oryginalny i śmieszny! tak trzymaj ziomek.
Zgłoś
YeeZooS 2011-01-14, 21:28 9
Przychodzi facet do lekarza i mówi co mu dolega.
-No to przepisze panu czopki.
Wraca za kilka dni, zdenerwowany do lekarza i mówi że nie działają.
-A pan tych czopków nie łyka?
-Nie kurwa w dupę wsadzam!

Macie streszczenie...
Zgłoś
bogluto 2011-01-14, 21:37 7
YeeZooS napisał/a:

Przychodzi facet do lekarza i mówi co mu dolega.
-No to przepisze panu czopki.
Wraca za kilka dni, zdenerwowany do lekarza i mówi że nie działają.
-A pan tych czopków nie łyka?
-Nie kurwa w dupę wsadzam!

Macie streszczenie...

nie streściłeś tylko urealniłeś zamieniając kobietę na meżczyzne bo jak ogólnie wiadomo kobiety nie wychodzą z kuchni.
Zgłoś
Morning 2011-01-14, 21:47 3
@up
i mają penisa
więc są facetami
więc wychodzą z kuchni
więc pisząc facet chodziło mu o kobiete bo kobieta z penisem to facet
a ja kurwa nie wiem o co chodzi i kto jest kto !
Zgłoś
haru112 2011-01-14, 21:58 1
hehe w odróżnieniu od tych luntków grCjanow chlopak cos sobą reprezentuje, a niech robi co chce przynajmniej mozna sie posmiac choc on to bierze na serio. plus dla Niego
Zgłoś
Feragas 2011-01-14, 23:25 1
Czytam i czytam i nic głupszego nie mogłeś już napisać...

Zgłoś
Achajka 2011-01-15, 0:27 1
Stary dowcip i jeszcze mega rozwleczony. ; P
Zgłoś
H3sus 2011-01-17, 2:04 1
Widzę że bawimy się w odgrzewanie starego gówna
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów