📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
To jest prawdziwy program, czy dla jajec?
jakież to pedagogiczne podejście
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
dzisiaj już za klapsa można iść do więzienia...
Mój świat zaczyna się tam gdzie kończy się wasza wyobraźnia
Genialne, proste, zwięzłe, zajebiste. Tak było i być powinno. Lać zjebanych jp17% bo się boją i temu podobnych.
Jeszcze o kobiecie:
Za złe zachowanie byłem bity. Nie katowany, nie prany- bity. Taki klaps w tyłek na prawdę dużo uświadamia i uczy. Uczy, że za każde złe zachowanie zostaniemy prędzej czy później ukarani.
Jasne że bić! Kablem od prodiża!
Cytat:
Skecz (ang. sketch comedy) – kabaretowy lub estradowy krótki utwór sceniczny (literacki), stworzony w celu wywołania śmiechu u widzów. Oparty na żywym dialogu i komicznych sytuacjach. Cechą charakterystyczną skeczu jest zaskakująca puenta, podobnie jak w dowcipie. Niekiedy jednakże puenta staje się zbyteczna, jeżeli treść lub aktorstwo wywołuje zamierzony efekt rozbawienia publiczności.
nazcun jesteś kretynem. Mimo podobnego wieku, znam skecze tych panów i uważam, że jest to mistrzostwo, oraz żaden współczesny
'kabaret' nie rozbawi mnie tak jak oni.
'kabaret' nie rozbawi mnie tak jak oni.
Ja biję kuzyna mokrą szmatą - rośnie na porządnego człowieka. A wy? Jak się przyczyniacie do postępu cywilizacyjnego?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów