📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Nie chce mi się tłumaczyć. Jak ktoś nie rozumie to niech wraca do podstawówki."
A co, szukasz kolegi do ławki?
A co, szukasz kolegi do ławki?
Troche lipa, bo jak brat wsadza ci chuja do dupy to czujesz jak głęboko wchodzi ale swojego już nie wsadzisz we własną dupe żeby porównać... Chyba, że jest jakiś lepszy sposób zrobienia tego typu pomiaru a ja o nim nie wiem???
@up
Musisz po tym jak on ci wsadzi w dupę to wsadzić jemu w dupę i zapytać o jego subiektywne odczucia.
Jeśli macie odmienne zdanie to możecie poprosić ojca aby jemu wsadzić i wtedy on zweryfikuje.
Musisz po tym jak on ci wsadzi w dupę to wsadzić jemu w dupę i zapytać o jego subiektywne odczucia.
Jeśli macie odmienne zdanie to możecie poprosić ojca aby jemu wsadzić i wtedy on zweryfikuje.
C: Czy bliźniaki mają penisy tej samej wielkości?
H: Teraz zadajemy poważne pytania
D: Jako bliźniak, mogę powiedzieć że mój penis jest definitywnie większy niż siostry
tłumaczone na szybko...
H: Teraz zadajemy poważne pytania
D: Jako bliźniak, mogę powiedzieć że mój penis jest definitywnie większy niż siostry
tłumaczone na szybko...
Kolejny "genialny" autor tematu, który myśli, że każdy user portalu ma angielski w szkole...jest wiele szkół gdzie językiem obcym jest niemiecki, francuski itp. Skoro masz problem z przetłumaczeniem kilku zdań to nie wrzucaj tematów
Velture napisał/a:
@up
Uwaga tęczowy chłopak!
Velture napisał/a:
Nie chce mi się tłumaczyć. Jak ktoś nie rozumie to niech wraca do podstawówki.
Ja jak chodziłem do podstawówki to wtedy uczyli rosyjskiego.
@dobra_kawa
To dla takich spinaczy pośladów jak SpijaczWymiotów żeby też zrozumieli, tak jak twój pies.
To dla takich spinaczy pośladów jak SpijaczWymiotów żeby też zrozumieli, tak jak twój pies.
Velture, Ty sie chyba chciałeś pochwalić, że angielski umiesz wrzucając tutaj takie gówno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów